Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strast pod plahtama

Nedostaje vam mašte u spavaćoj sobi? Isprobajte ovih nekoliko poza...

Shutterstock
20.01.2024.
u 19:31

Uz malo kreativnosti do istinskog užitka

Nisu svi spretni u krevetu, no jednostavnost ne znači uvijek da je nešto dosadno. U spavaćoj sobi najbitnija je strast, a ako je ona prisutna i 'najdosadnija pozicija' će biti vrlo uzbudljiva.

Ovo su pozicije za osobe koje nemaju mašte i ne žele previše eksperimentirati, ali ipak žele uživati pod plahtama.

VEZANI ČLANCI:

Na vrhu svijeta: Muškarac leži na leđima s jastukom ispod stražnjice, a žena je na njemu. Penetracija će u toj poziciji biti jača pa će i sam osjećaj biti bolji.

Duh: Ako imate ogledalo u blizini, stavite ga ispred sebe i sjednite na krevet. Muškarac sjedi na krevetu, a žena njemu u krilu. Žena određuje tempo, a muškarcu su slobodne ruke da radi što želi. A sve još i možete vidjeti zbog ogledala pred vama.

Oralni seks: Ako vas nikako ne može zadovoljiti, uvijek mu glavu možete usmjeriti tamo dolje. Niti jednoj ženi neće smetati ako je zadovoljite jezikom.

Slijepa igra: Lezite na pod i stavite povez na oči jedno i drugo te se prepustite strastima. Istražujte vlastita tijela, milujte se, ljubite...

Najbolja predstava na svijetu: Recite mu da zauzme udobnu poziciju, a vi se smjestite ispred njega i masturbirajte. Užitak će biti jednak i vama i njemu.

 Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije