Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Česti problem

Ne možete odlučiti što želite jesti za ručak ili večeru? Ovaj jednostavan trik će vam pomoći!

Shutterstock
14.09.2020.
u 12:50

Treba vam jedna staklenka, ploča i nekoliko papirića ili štapića.

Zbog nedostatka ideja, razmišljanje što jesti tog dana mnogima zadaje muke, a kuhanje stalno jednog te istog jela brzo postaje monotono i dosadno.

Jedna žena pronašla je rješenje kako prestati mozgati što jesti koji dan, ali i spriječiti sukobe ukućana, pogotovo djece, koji imaju različite želje, prenosi Metro.

Napisala je oko 25 različitih jela na drvene štapiće (možete koristiti one od sladoleda) i stavila ih u jednu staklenku. Napravila je i ploču na koju je napisala sve dane u tjednu. Svaki ponedjeljak izvuče iz staklenke sedam jela i kuha ono što piše na štapićima. 

Foto: Facebook/Kmart Home Decor & Hacks Australia

Priprema Yuzu Avocado Salmon u Poke Poke baru:

Štapiće s nazivima jela rasporedi po danima i zalijepi na ploču.

Ovaj trik je objavila na Facebook stranici 'Kmart Home Decor & Hacks Australia': "Kad živiš većinu vremena izvan kuće u posljednje dvije godine jedna od najtežih stvari je odlučiti što za večeru, a moj partner i ja nismo osobe koje početkom tjedna odlaze u veliku kupovinu namirnica i organiziraju večere. Radim u supermarketu pa jednostavno zgrabim ono što mi treba svaki dan nakon posla. Ovaj trik sam pronašla na internetu i odličan je. Skratio nam je muke."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije