Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča njihova vlasnica

'Najrazmaženiji ljubimci na svijetu': Čivava i kunić imaju 150 odjevnih kombinacija!

nstagram/chihuahua_bunny
02.07.2021.
u 16:30

Studentica redovito dokumentira živote svoja dva ljubimca, sve novo što im se dogodi i mjesta koja posjete, a najviše ih, kaže, uživa, odijevati, obuvati im cipelice i stavljati nakit

Studentica iz Slovenije Sara Zavrsnik (26) redovito na Instagramu objavljuje fotografije svoja dva ljubimca čivave i kunića, za koje tvrdi da 'najviše uživaju u isprobavanju različitih odjevnih kombinacija'. 

Dvogodišnji kunić Wilson i sedmogodišnja čivava Kala, kaže Zavrsnik, nerazdvojni su od kad su se prvi put vidjeli, a koliko ih vlasnica mazi najbolje govori to što svake večeri prije spavanja oboje dobiju masažu.

- Jako volim životinje i cijeli mi se život vrti oko njih - rekla je Zavrsnik koja je čivavu dobila prije šest godina, a za Božić  2018. pridružio im se kunić Wilson.

Od tad djevojka redovito dokumentira njihov život, sve novo što im se dogodi i mjesta koja posjete, a najviše ih, kaže, uživa oblačiti, obuvati im cipelice i stavljati im nakit.

Pobjednica 'Gospodina Savršenog' proslavila rođendan i poslala znakovitu poruku: 'Želim da ti dođeš i nikad ne odeš...'

1/8

Kala i Wilson trenutno na Instagramu imaju nekoliko tisuća pratitelja, a 'posjeduju' i garderobu za kućne ljubimce s preko 150 odjevnih kombinacija.

- Oni sve rade skupa: skupa se igraju, spavaju jedan kraj drugog, skupa jedu... - rekla je za Metro studentica koja svoje ljubimce vodi sa sobom vodi gdje god ide; na putovanja, na kavu i na more.

- Prijateljica mi je predložila da im stavljam fotografije na Instagram - kaže Zavrsnik koja je ubrzo preko svog Instagram računa počela odgovarati na razna pitanja o kunićima kao kućnim ljubimcima. 

- Mnogi bi htjeli kunića za ljubimca, ali ne znaju kakvi su i kako se točno ponašaju - kaže.

Ona za svoja dva ljubimca napominje da su 'vjerojatno najrazmaženije životinje na svijetu' - pa ne čudi ni to što imaju više odjeće od svoje vlasnice...

Viralni recept za mini jaja oduševio je internet: Neki upozoravaju da su opasna!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije