Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno iskren

Muškarac u Facebook grupi pokrenuo raspravu: 'Žene koje su doma s djecom su sponzoruše, neka idu raditi!'

Shuttershock
01.07.2021.
u 12:28

Majke koje su kućanice i brinu samo o djeci nazvao je 'sponzorušama' i rekao da samo iskorištavaju svoje partnere i doživljavaju ih kao bankomate.

Nedavno je muškarac korisničkog imena Jonathan odlučio kontaktirati administratora Facebook grupe Stay At Home Mum - na kojoj inače mame razmjenjuju razne savjete - i reći mu da 'takve grupe samo žene potiču da budu kućanice i ništa ne rade, umjesto da traže pravi posao'. 

- Ovakve grupe ohrabruju žene da se oslanjaju na muškarce, umjesto da odu raditi - napisao je i nastavio kako 'žene ne bi trebale biti lijene, ostavljati djecu doma s muževima koji uz to i rade'.

Stiže promjena vremena. Izdana upozorenja za nekoliko dijelova Hrvatske

1/2

U svom postu zaključuje i kako bi podjela poslova trebala biti uravnotežena za oba spola, te kako 'nije u redu da su s muškarcima koji naporno rade i daju im novac, dok one samo sjede kod kuće...'

Na kraju je Jonathan još majke koje su kućanice i brinu samo o djeci nazvao 'sponzorušama' i ' i rekao da samo iskorištavaju svoje partnere i doživljavaju ih kao bankomate'.

Foto: Facebook/Stay At Home Mum

Ovu je poruku administrator podijelio s korisnicama grupe, što je očekivano, izazvalo burnu reakciju.

- U redu, pričajmo o brizi za djecu - odgovorila mu je jedna mama koja, kaže da sedmero djece školuje kod kuće, a izračunala je da samo s tim uštedi 26.555 kuna (4.200 dolara) mjesečno.

- Sponzoruše rijetko kad uopće imaju djecu, a ako i imaju, imaju i nekog tko o njima brine dok one troše suprugov novac - napisala je druga mama, a dosta ih je reklo da bi 'radije radile nego bile doma s djecom i po cijele dane spremale, kuhale i čistile', prenosi The Sun.

Viralni recept za mini jaja oduševio je internet: Neki upozoravaju da su opasna!

Komentara 2

DU
Deleted user
14:07 01.07.2021.

Redikul, ne zna šta priča

Avatar Jopa
Jopa
14:40 02.07.2021.

Ako roditelji imaju mogućnosti, i ako majka to želi, nema većeg zadovoljstva i sreće biti sa djecom doma. Ovo nije uvreda niti mržnja i ne brišite komentar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije