Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok

Napravila DNK test i doznala da ima 50-ero braće i sestara: 'Plašim se da ne budem u vezi s nekim tko mi je brat'

@izzyvn_98/TikTok
03.11.2021.
u 13:30

Rezultati koji su stigli pokazali su da nije sto posto Talijanka kako je mislila, ali i još neke šokantne stvari...

Djevojka poznata samo po svom korisničkom imenu na društvenoj mreži TikTok, @izzyvn_98, podijelila je nesvakidašnju priču o svojoj obitelji.

Kako prenosi The Sun, djevojka je još 2018. godine napravila DNK testiranje kako bi otkrila u koje zemlje sve sežu njezini korijeni. Rezultati koji su stigli pokazali su da nije sto posto Talijanka kako je mislila, ali i još neke šokantne stvari...

Kontaktirala ju je nepoznata žena i rekla da sumnja da su njezina kći i Izzy sestre jer se podudaraju testovi. Izzy je bila zbunjena i samo je kratko odgovorila da ne zna o kome je riječ. Žena ju je, zatim, pitala je li došla na svijet s pomoću donatora sperme – i tu je počela paničariti. "Shvatila sam da imam sestru..."

Tiktokerica je objasnila da ima dvije majke koje su koristile donatora sperme kako bi imale dijete – nju – a zatim ju je novootkrivena polusestra obavijestila o drugim ženama koje su se koristile spermom istog donatora i tako joj dala do znanja da joj nije jedina sestra.

Otkrila joj je i ime privatne Facebook grupe u kojoj su se skupila sva braća i sestre koja dolaze od tog istog donatora, a kada se učlanila, imala je što vidjeti – bilo ih je čak 50!

"Paranoični smo da bismo slučajno mogli ući u vezu s nekim s kim smo zapravo povezani", rekla je i dodala da zapravo ne želi razvijati neki dublji odnos s tim ljudima jer joj je situacija prilično neugodna.

"Suosjećam curo. Ja imam čak 100 braće i sestara", napisala je jedna osoba.

@izzyvn_98

what a life lol #donorbaby #triplets #siblingcheck #ancestrydna #IDeserveTuitionContest #fypシ #ZFlipClackdown

♬ original sound - Sarah Cothran

Kupila dečku set za DNK testiranje, no onda je shvatila zašto je to bila loša ideja

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije