Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastrgaju ih!

Nakon kćerine nezgode mama upozorila na popularne Crocsice: 'Ovo im naprave pokretne stepenice...'

Facebook/@OliviaJill
08.09.2023.
u 16:30

Na pola puta gore stepenice su uhvatile Crocsicu moje kćeri, piše mama na Facebooku. "Srećom, odmah sam joj izvukla nogu, a Crocsica je rastrgana".

Nakon nezgode svoje kćerke koja je mogla prerasti u pravu nesreću, potresena je mama Olivia Jill na Facebooku druge roditelje upozorila na potencijalnu opasnost popularnih natikača; savjetujući im da djeci zabrane da u njima idu na mjesta sa pokretnim stepenicama. Ispričala je da se ona sa svojom kćerkom u robnoj kući penjala pokretnim stepenicama, a negdje na pola puta djevojčici je natikača zapela u njihov bočni dio. Čim ju je mehanizam uhvatio, roza je Crocsica na mjestu uništena, a kako se vidi na fotografiji koju je mama podijelila na Facebooku, polovica natikače doslovno je - otrgnuta... Dijete je, srećom, dobro, no majka je prestravljena i svoje je iskustvo odlučila podijeliti kako bi upozorila druge. "Danas su pokretne stepenice 'zarobile' Crocsicu moje kćeri", piše ona na svom profilu. "Srećom, odmah sam joj izvukla nogu, a iako se ovakve stvari možda ne događaju često, želim upozoriti druge roditelje jer dijete tako može ostati bez noge", dodaje, a nije trebalo dugo da se jave i drugi sa sličnim iskustvima.

"Potpuno ista stvar se dogodila mom sinu prošli tjedan!", napisala je jedna mama. "Meni je kada sam bila dijete tako zaglavila čipka sa cipele. Tata se mučio da ju izvuče, a na kraju je morao pritisnuti gumb za hitno zaustavljanje stepenica. Nikada to nisam zaboravila i od tada sam jako oprezna na njima, posebno kad sam sa svojom djecom" podijelila je druga korisnica.

Just a little warning when using an escalator in crocs... today Millie’s crock got trapped in the side of the escalator...

Gepostet von Olivia Jill am Dienstag, 5. September 2023

 "Moja je kćer prije dva tjedna na takvim pokretnim stepenicama slomila gležanj!", napisala je jedna mama, a svi su se složili kako je sreća što u ovom slučaju dijete nije ozlijeđeno. Mnogi su roditelji tako pisali i da će sigurno na ovo upozoriti svoju djecu, a jedna je mama napomenula da se takva nezgoda djeci može dogoditi i s jaknama. "Da izbjegnu takve situacije, novije pokretne stepenice na vrhu imaju natpis na kojem piše No Crocs" podijelila je jedna osoba.

"Jeste li znali da su zbog toga i u Disney Worldu na pokretnim stepenicama Crocsice zabranjene? To naravno ne znači da ih nitko ne nosi, ali valjda na vlastitu odgovornost...", dodala jje. Početkom ove godine je, piše Mirror, Emma Harris svoju mladu kćer vodila u kupovinu u jedan shopping centar, a dok su se pokretnim stepenicama penjale prema Primarku, mehanizam joj je uhvatio cipelu i, prije nego je mama stigla reagirati, nanio trajne ozljede...

Mama zagovara dojenje u javnosti bez stida, a muškarci pišu: 'Kada ću ja doći na red?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije