Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na meniju je zdraviji život

B.Fit
24.05.2024.
u 15:35

Za dugoročne rezultate nije dovoljno samo smanjiti količinu hrane koju jedemo, već je potrebno malim promišljenim koracima svakoga dana mijenjati svoje navike

Jeste li znali da je pretilost zapravo kronična metabolička bolest koja često uz sebe veže druge bolesti i stanja kao što su šećerna bolest tipa 2, povišen krvni tlak, bolesti srca i krvožilnog sustava, ali i psihološke poremećaje, smanjenu kvalitetu života i smanjenu radnu sposobnost?

Prekomjerna tjelesna masa prvenstveno je zdravstveni problem, prije nego estetski.

Obzirom da su alarmantni podaci pokazali da gotovo dvije trećine (65%) stanovnika Hrvatske ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu (42% prekomjernu tjelesnu masu i 23% debljinu)*, Grupa Podravka, kao društveno odgovorna kompanija u oba svoja segmenta – prehrani i farmaceutici, nudi stručan pristup i svoju ekspertizu kao odgovor na javnozdravstveni problem prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Za razliku od brojnih nezdravih i neodrživih rješenja, program www.bfit.hr provjeren je i dokazan tijekom provedbe kliničke studije te pruža pouzdani alat u borbi s pretilošću.

Belupo B.Fit program temelji se na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima te uključuje B.Fit zamjenske obroke za smanjenje prekomjerne ili održavanje poželjne tjelesne mase, koji su nutricionistički uravnoteženi i sadrže sve makro i mikronutrijente koji su potrebni u jednom obroku. Nutritivno uravnoteženi B.Fit obroci dolaze kao shake-ovi i juhe u osam okusa. Juhe dolaze u četiri varijante - povrtna juha, juha od rajčica, juha od gljiva i juha s okusom piletine, a shake-ovi u četiri okusa – vanilija, čokolada, jagoda i tiramisu. Možete biti bezbrižni jer se pripremaju brzo i jednostavno, a, između ostalog, sadrže adekvatan udio:

  • ugljikohidrata

  • bjelančevina

  • masti

  • vlakana

  • 13 vitamina

  • 13 minerala

Zamjenite uobičajeni obrok B.Fit obrokom te na www.bfit.hr potražite stručne savjete za održivu promjenu životnog stila kroz uravnotežene, niskoenergetske jelovnike i savjete za redovitu tjelesnu aktivnost, uz stručnu podršku multidisciplinarnog tima.

*Izvor: Europska zdravstvena anketa u Hrvatskoj 2019. European Health Survey (EHIS). Osnovni pokazatelji. Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2021.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije