Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je u pravu?

Mušterija ju je napala zbog izgleda uniforme na poslu: 'Privlačiš poglede mog supruga'

TikTok
31.05.2021.
u 14:32

Iako ona nije kršila niti jedno pravilo odijevanja, jedna mušterija osjećala se uvrijeđeno njezinom odjećom jer je uhvatila pažnju njezinog supruga.

Korisnica TikToka @rockerfeller.o na društvenim mrežama podijelila je neugodno iskustvo koje je doživjela na poslu nakon što ju je jedna mušterija napala zbog izgleda njezine uniforme.

Naime, kako piše Metro, ona je zaposlena u Burger Kingu te na poslu nosi standardnu uniformu za restoran brze hrane - siva majica, traperice i bejzbolska kapa. Iako ona nije kršila niti jedno pravilo odijevanja, jedna mušterija osjećala se uvrijeđeno njezinom odjećom jer je uhvatila pažnju njezinog supruga.

Supruga belgijskog veleposlanika zatražila diplomatski imunitet nakon što je ošamarila prodavačicu:

1/3

- Danas me jedna žena napala jer je moja uniforma bila smetnja njezinom suprugu - započela je u svom videu te zatim pokazala kako izgleda njezina uniforma. Na kraju videa je samo dodala: - Izgleda da ću idući put morati svoju stražnjicu ostaviti kod kuće. -

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio više od 12,6 milijuna pregleda i 3,2 milijuna lajkova. Mnogi su burno reagirali na situaciju u kojoj se ona našla te je tješili da nije ona bila problem.

“Stvarno? Naša tijela nisu smetnja”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Znači svi se slažemo da je njezin suprug zapravo bio problem?”. Jedan korisnik samo se pitao: “Ljudi su stvarno toliko nesigurni?”

@rockefeller.o

“Girl, f*ck you. 😐 ##FriendsReunion ##ConjuringHorror ##fyp ##zyxcba ##foryou ##zyxbca ##iamafrican ##blacklivesmatter ##whatitslike ##justvibing #

♬ Bundles (feat. Taylor Girlz) - Kayla Nicole
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije