Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO NOSI HLAČE?

Muškarcima žene veći dio života kupuju donje rublje

rublje
Arhiva Večernjeg lista
12.11.2009.
u 08:30

Ma koliko se to činilo čudnim čak i oni "macho" muškarci prebacuju dužnost kupovanja donjeg rublja što je prije moguće na svoje bolje polovice - izjavio je Rob Faucherand, predstavnik Debenhamsa.

Prema kupljenom novom donjem rublju možete otkriti da muškarac traži partnericu, tvrde u britanskoj modnoj kući Debenhams koja je provela istraživanje čiji je rezultat bio da muškarci svoje donje rublje kupuju samo 17 godina života. Ostalo vrijeme to čine njihove majke ili partnerice.

Isto je istraživanje pokazalo kako usko donje rublje najviše kupuju muškarci između 19 i 26 godina, a bokserice oni do 33 godine.

- Ma koliko se to činilo čudnim čak i oni "macho" muškarci prebacuju dužnost kupovanja donjeg rublja što je prije moguće na svoje bolje polovice  - izjavio je Rob Faucherand, predstavnik Debenhamsa.

Vrhunac muškog kupovanja donjeg rublja je oko njihove 23 godine, no entuzijazam oko kupovine se postepeno smanjuje kako se približavaju 30-tima, da bi nakon 33. godine potpuno nestao. Uglavnom zbog toga što je tada već većina njih u stabilnim vezama.

Zabilježeno je kako se ovaj trend ponovno pojavljuje između 38 i 40 godina kada najvjerojatnije dosta muškaraca prolazi kroz prekide pa čak i razvode, no nakon 44. gotovo niti jedan muškarac više neće kročiti u odjel s muškim donjim rubljem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije