Naslovnica Lifestyle Putovanja

Muškarcima pristup zabranjen: Ovaj je otok namijenjen samo za žene

Roth inzistira na tome da ne postoji mržnja prema muškarcima te da u budućnosti postoji mogućnost da muškarci dođu na otok
07. veljače 2018. u 12:24 2 komentara 1375 prikaza
Otok
Foto: Thinkstock

Američka poduzetnica odlučila je otvoriti odmaralište na otoku u Finskoj koje će biti otvoreno samo za žene. Muškarcima će tako biti zabranjen pristup otoku SuperShe koji se nalazi u arhipelagu glavnog finskog grada Helsinkija.

plaža u veljači prekasno Rusima se savjetuje: Što prije rezervirajte mjesta u hrvatskim hotelima

Odmaralište na kojem se nalazi deset apartmana zamišljeno je kao ultraluksuzna oaza fokusirana na zdravlje. Otoku će moći pristupiti samo članice zajednice SuperShe, koju je osnovala Amerikanka Kristina Roth.

Ona je na ovu ideju došla nakon što je tijekom svojih odmora otkrila da muškarci odvraćaju pozornost žena.

– Svaki put kada bi se našle u blizini slatkog muškarca, žene bi stavljale ruž za usne – kazala je Roth za New York Post.

Roth inzistira na tome da ne postoji mržnja prema muškarcima te da u budućnosti postoji mogućnost da muškarci dođu na otok, no odmaralište će za sada biti rezervirano za SuperShe zajednicu.

Pogledajte i galeriju: Stjuardesa otkrila stroga pravila

Otok
1 / 32
Biti članom posade aviokompanije Emirates smatra se glamuroznim poslom. No, jedna Emiratesova stjuardesa otkrila je što sve treba proći da biste se tamo zaposlili, ali i kakva su stroga kompanijina pravila. 
Putovanje Pametno plaćanje Planirate skijanje u inozemstvu? Ovo je dobro znati! Hunga Tonga Može li nam najmlađi otok na Zemlji otkriti tajnu života na Marsu? Dubrovnik Priznanje iz SAD-a Hrvatska među top deset destinacija za luksuzna putovanja
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • SoloHan:

    Šta je ovo lako za muškarce ali ovo je očita diskriminacija, Homoseksualaca i Srba i ona dva stričeka sa slikovnice.

  • !zagreb!:

    Da je obrnuto što bi to bilo. A nebi nekom inženjera iz tropskih krajeva možda naselili.