Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u veljači prekasno

Rusima se savjetuje: Što prije rezervirajte mjesta u hrvatskim hotelima

plaža
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/11
25.01.2018.
u 13:05

"Dobro je što mnogi Rusi već znaju da hoćeš li konkretni hotel, rezervirati treba u siječnju, u veljači već može biti kasno", dodala je Tjurina.

Ruski turoperatori preporučuju svojim zemljacima da što prije rezerviraju mjesta u hrvatskim hotelima, izjavila je za agenciju Interfaks glasnogovornica Ruskog saveza turističke industrije Irina Tjurina, dodavši da se već prodaju aranžmani do sredine kolovoza.

"Ne pobrinete li se na vrijeme o smještaju, nećete moći rezervirati željeni hotel. Trenutno se prodaju aranžmani do sredine kolovoza, a turisti aktivno koriste mogućnost ranih rezervacija", rekla je Tjurina. "Dobro je što mnogi Rusi već znaju da hoćeš li konkretni hotel, rezervirati treba u siječnju, u veljači već može biti kasno", dodala je Tjurina.

Istaknula je da će zrakoplovne linije za Hrvatsku ove godine biti intenzivnije pa će, uz izravne letove Aeroflota iz Moskve za Zagreb, Pulu, Split i Dubrovnik, kompanija Sibir uspostaviti let iz Sankt Peterburga. Lani je Hrvatsku posjetilo 130 tisuća ruskih turista što je 10 posto više nego godinu ranije, a ove godine očekuje se 10 do 12 posto više ruskih turista te bi njihov broj trebao narasti na 150 tisuća.

Pogledajte i VIDEO: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 3

NO
nogogaz
13:36 28.01.2018.

A zasto onda purgeri masovno traze ljeti posao na jadranu ? Pa nije valjda da dalmatinci vise bole bosance? Mozda nije samo zato sto rade za koju kunu manje...?! Ali dobro nam došli draga nam ruska braca! Lipa nasa vama na usluzi!

BM
branko.mihalic1
14:31 25.01.2018.

neznam ko će ih posluživati svi idu u Njemacku kad ovdje izrabljuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije