Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio se

Muškarci spasili malog klokana iz jezera, njegova reakcija oduševila

Facebook/Screenshot
27.09.2021.
u 10:30

"Želi ti se zahvaliti", komentirao je jedan od muškaraca koji je sudjelovao u spašavanju.

Na jezeru Burley Griffin u glavnom gradu Australije, Canberri, prije nekoliko dana dva muškarca pronašla su uplašenog klokana. 

Primijetili su životinju kako se pokušava sama spasiti iz jezera, pa su joj polako prišli i pružili ruke. Klokan je od straha počeo histerično mahati rukama što je prirodna reakcija kod ove životinje kada je u nevolji - postaju defenzivni i mogu biti opasni. Ipak, ovaj im je dopustio da ga uhvate i izvuku na obalu, a njegova reakcija koju su zabilježili na kameri oduševila je sve.

Naime, klokan je pružio ruku jednom od muškaraca kao da mu se zahvaljuje za pomoć. 

Snimku spašavanja muškarci su podijelili na Facebooku, a klokan je sve gledatelje osvojio ponašanjem, prenosi Daily Mail.

Pogledajte video:

 Spasili najveću morsku kornjaču kod Maslenice: 'Nije bilo najjednostavnije. Bila je zamotana u konope'

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije