Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivao

Muškarac ismijavao djevojku s kojom je bio na spoju zbog jedne stvari, ljudi ga odmah napali

TikTok
26.10.2021.
u 13:30

Djevojka je svoj dio računa odlučila platiti kovanicama, što je šokiralo dečka s kojim je bila na spoju pa je on cijelu stvar odlučio snimiti i objaviti na društvenim mrežama

Danny Duarte, koji objavljuje na TikToku s oznakom @thewaterboy, upoznao je ženu na aplikaciji za spojeve i dogovorili su se da će se naći za prvi spoj nakon čega je uslijedio drugi spoj u restoranu nekoliko dana kasnije.

Kad je večera završila, žena je izvadila torbicu i svoj dio obroka platila kovanicama, što je Dannyju bilo neobično pa je izvadio mobitel i snimio djevojku tijekom brojanja novaca. Video je objavio uz natpis: "Ne možete ovo izmisliti. Na drugom spoju s djevojkom iz Tindera i ona plaća novčićima. Odlučio sam opet izaći s njom i ona napravi ovo!”

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! 💀

♬ original sound - Water Boy

Iako je Danny mislio da će njegov video nasmijati druge korisnike društvenih mreža, dogodilo se upravo suprotno i mnogi korisnici stali su na stranu djevojke i branili je u komentarima. 

"Trebalo bi tebi biti neugodno što si joj dopustio da plati”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala:  "Znači biraš poniženje umjesto podrške? Pokazao si svoje pravo lice..."

"Ona bi to trebala shvatiti kao znak da njemu u redu gledati kako se ona muči i neće joj pomoći. Definitivno negativni pokazatelj!”, glasio je jedan komentar.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije