Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Možete li održati svoj brak strastvenim?

vjenčanje, valentinovo, brak, maldi bračni par (1)
Dino Stanin/PIXSELL
31.05.2013.
u 13:26

Kad prođe početna zaljubljenost i zaluđenost okopni, a najočitiji znak da se vaš brak nalazi u problemima je činjenica da oboje odustajete od stvari u kojima ste prije zajedno uživali, promijenite nešto, piše Sasha Brown-Worsham

Trikovi koji će pomoći održati zaljubljenost u braku:

1. Koketiranje. Dugogodišnji partneri jednostavno prestanu zavoditi jedno drugo. Ne želite li ugasiti strast, koketirajte jer je to najučinkovitiji način na koji žene i muškarci komuniciraju. Zato se vratite na početak veze i radite sve ono čime ste zaveli partnera, primjerice dotaknite ga nehajno po nozi dok ste u kinu...

2. Držanje za ruke. Činite to kao da ste u srednjoj školi ne zaboravljajući kakav je osjećaj kad vam se dlanovi počnu znojiti zbog jednostavnog stiska ruke.

3. Slušajte. Priča li vam partner pokušajte ga slušati, a ne se samo praviti da slušate. Iako su vam možda priče već dosadile, posvećivanje vremena daje partneru osjećaj da vam je važan.

4. Pronađite nova mjesta za izlaske. Ne morate se odricati izlazaka, a savjet je da iskušate nove restorane i kafiće, posjetite izložbe ili pogledjate novi film i predstavu.

5. Kupujte male poklone. Iznenadite partnera lijepim buketom koji ste kupili bez posebnog povoda ili nekom sitnicom koja će mu dobro doći.

6. Dotjerajte se. Pokažite i na ovaj način da vam je stalo do partnera i tome što misli o vama. Neće vam moći odoljeti.

7. Leptirići. Pamtite ih s početka veze, a da održite strast potrudite se da ih ponovno osjetite, piše Huffingtonpost.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije