Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordon Ramsey

Možete li ga prepoznati? Slavni kuhar smršavio 23 kg, evo kako sada izgleda

Gordon Ramsay
Foto: Instagram
1/2
09.08.2018.
u 10:56

Pripremao se i za humanitarni triatlon u Londonu, na kojemu se prikupljao novac za pacijente bolnice Great Ormond Street i zakladu Gordon and Tana Ramsay Foundation, koju je proslavljeni škotski kuhar osnovao sa suprugom

Gordon Ramsay (51) većinu ovoga ljeta proveo je s obitelji u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je na plažama s ponosom pokazivao svoje isklesano tijelo, mršavije za čak 23 kilograma.

Pripremao se i za humanitarni triatlon u Londonu, na kojemu se prikupljao novac za pacijente bolnice Great Ormond Street i zakladu Gordon and Tana Ramsay Foundation, koju je proslavljeni škotski kuhar osnovao sa suprugom, piše Hello magazine. 

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

Ramsay je triatlon odradio s dvoje od četvero svoje djece – s kćeri Megan i sinom Jackom. A njegove fotografije s treninga, koje je objavio na Instagramu, pokrenule su pravu lavinu oduševljenih komentara . 

– Moj otac imao je 53 godine kad je umro od srčanog udara. Nikad nije dobio priliku jesti u mom restoranu. To me i dandanas boli. Kad sam nakupio 122 kilograma, shvatio sam da se nešto mora promijeniti, da moram početi misliti na vlastito zdravlje... Nisam htio da moja djeca ostanu bez oca – izjavio je Gordon prije dva mjeseca.

Komentara 4

ST
Startrack
11:14 09.08.2018.

Izgleda ko frizider iliti hladnjak.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:34 09.08.2018.

Neće dugo biti takav, svi kilogrami će se brzo vratiti i to s kamatama čim se vrati na stare prehrambene navike i prestane vježbati. Organizam pamti stanje kakav si bio godinama i brzi gubitak kilograma je varanje samog sebe.Za zdravlje je bitno održavati težinu a to je puno teže nego izgubiti kilograme. Što manje jedeš sve se više lijepi.

VR
Vrac666
15:01 09.08.2018.

Nikad ne vjeruj mršavom kuharu! Pisalo u jednom restoranu u Francuskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije