Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema više snage

'Moja supruga toliko često želi seks da sam morao pronaći drugi posao kako bih je izbjegao'

Pixabay
03.02.2022.
u 20:00

Osjećao se iskorišteno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobjegne

– Moja supruga je zahtijevala toliko seksa tijekom karantene da sam se zaposlio kako bih joj pobjegao. Željela je seks barem tri puta dnevno, svaki dan. To je bilo zabavno mjesec-dva, ali počeo sam se bojati toga – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su  deset godina i nemaju djece. Uvijek su imali dobar seksualni život, ali sada više tako mlad i pun snage kao što je bio. Međutim, njezin je libido posljednjih godina porastao.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Počela mi je pričati maštarije koje je oduvijek imala i predložila da isprobamo nove poze ili koristimo igračke koje je naručila putem interneta. Kad bih rekao da nisam raspoložen ili umoran, nazvala bi me lijenim ili bi me pokušala natjerati da se osjećam krivim -- nastavio je.

Osjećao se iskorišteno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobjegne. Prihvatila je njegov posao jer im je trebao novac, ali sada kada je poslu došao kraju, opet će se vratiti kući s njom i boji se da će morati ispuniti njezine zahtjeve.

– Već je počela pričati o pokušaju seksa u troje sa susjedom, što me uopće ne privlači. Znam da bi neki muškarci pomislili da živim san, ali za mene je to noćna mora. Volim je, ali sam na rubu odlaska – zaključio je.

– Seksualni zahtjevi vaše supruge su ekstremni i pitam se koristi li ona seks da prikrije dublju nesreću. Nitko se ne bi trebao osjećati zlostavljanim u seksu. Ako ne želite imati seks u troje ili bilo što drugo u čemu ne uživate, morate joj reći. Morate sjesti i razgovarati o problemima u vašem seksualnom životu i kako ih riješiti.  Jasno dajte do znanja da ne možete nastaviti ovako – odgovorila mu je Deidre.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MasterZG
15:51 09.02.2022.

Promjeniti posao rad i potrebe žene za sexom je ludost

MO
montello
14:36 04.02.2022.

To je prava zenska a on je izbjegava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije