Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Moja puno mlađa ljubavnica je trudna i želi se udati, a ja hoću natrag svojoj ženi

Deset godina proveo je u braku s divnom ženom koju i dalje voli, ali jedan vrući izlet s mladom suradnicom okrenuo mu je život naglavce
08. studenoga 2018. u 21:19 18 komentara 58216 prikaza
Foto: Shutterstock

Vrući seks s ljubavnicom uništio mi je brak. Sada ona očekuje moje dijete i nada se da ćemo se vjenčati, a ja se želim vratiti svojoj ženi koja mi nedostaje – povjerava se četrdesetogodišnji vlasnik frizerskog salona i otac dvojice sinova Diedre, kolumnistici The Suna.

BEZ MILOSTI Uhvatila muža u preljubu pa udarila ondje gdje najviše boli

- Imam nekoliko frizerskih salona i u jednom od njih primio sam novu naučnicu. Imala je tada 22 godine, što nije uobičajena dob za početnike, ali bila je puna entuzijazma pa sam odlučio pokušati s njom – otkriva nesretni čitatelj.

Nova naučnica dolazila je u salon dvaput tjedno i to u vrijeme prije Božića kad je posla bilo najviše. Nakon jednog iznimno napornog radnog dana ponudio joj je piće kad su svi otišli svojim kućama. Sjeli su za prijemni pult i uz čašicu je krenuo razgovor.

- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sjela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila – nastavlja čitatelj svoju ispovijed.

- Vodili smo ljubav u mom uredu, mislio sam da ću izludjeti koliko mi je bilo dobro.

preljub, prevara Jasno dala do znanja Zbog čega žene ostavljaju ovakve poruke ljubavnicama svojih muževa?

Novopečeni ljubavnici počeli su se svakodnevno viđati sve do jedne noći kad je supruga umarširala u salon. Zanimalo ju je hoće li joj se suprug pridružiti jer je željela odvesti sinove na druženje s Djedom Mrazom.

- Ušla je u salon dok smo vodili ljubav. Totalno je izgubila kontrolu i naredila mi da odmah pokupim svoje stvari i napustim naš dom. Nisam imao kuda pa sam otišao kod ljubavnice što je bila loša odluka. Ona je dobra osoba, ali dvostruko je mlađa od mene i to se osjeti – požalio se.

Žena na krevetu bizaran trokut Gore nego ljubavnica: 'Ušla sam u njegovu sobu i ona je bila u njegovu krevetu'

Premda njegova ljubavnica izgleda fantastično to mu više nije dovoljno.

- Dosađujem se u njezinom društvu. Nedavno mi je priznala da je trudna, a ja nisam mogao sakriti užas koji sam pritom osjetio. Ona smatra da bih sve to lakše prihvatio da se razvedem i vjenčam se s njom prije nego dođe beba. Nemam joj srca priznati da se to sigurno neće dogoditi – priznaje.

- Duboko u sebi još uvijek volim svoju ženu. Vidim se s njom kad dođem po sinove i sve mi je jasnije da sam napravio veliku pogrešku. Kako da je uvjerim da mi se vrati? – pita čitatelj.

Žena i mobitel neočekivani poziv 6 mjeseci nakon vjenčanja nazvala ju je suprugova ljubavnica. Evo što joj je rekla...

Deidre odgovara: Ako treba, padnite na koljena. Ne pokušavajte opravdati svoje ponašanje. Recite da je ono što ste učinili neoprostivo, da je nikada niste prestali voljeti i da ćete učiniti sve što treba da ponovo izgradite ono što ste imali.

Diedre naglašava da treba u prvi plan staviti sinove i naglasiti koliko će njima značiti budu li mama i tata ponovo sretni. Međutim, treba biti pošten i prema ljubavnici.

- Što god vaša žena odlučila, morate biti iskreni s ljubavnicom. Recite joj da smatrate kako vaša veza neće preživjeti unatoč djetetu. Neka na vrijeme dobije šansu odlučiti želi li biti samohrana majka. Odluči li roditi vaše dijete morate prihvatiti odgovornost kao otac i pružiti joj moralnu i financijsku podršku.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
 • jocoudriga:

  Slučaj na vlas isti kao i kod mene....jedino je trudna s drugim...

 • Avatar Dr Evil
  Dr Evil:

  kad ih je žena uhvatila na djelu, sigurno je rekao: "draga, nije onako kako izgleda"

 • Deleted user:

  Što će ti stara baba, dobro da si je se riješio... Za par godina možeš si i novi model priuštiti i riješit se obadvije, ako te u međuvremenu ne oderu do kože i unište posao.. Zapravo najbolje je da im ... prikaži još! kažeš da si postao musliman i napraviš harem...