Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitao za savjet

'Moj suprug odbija prekinuti kontakt sa ženom s kojom je imao aferu'

shutterstock
26.06.2021.
u 20:19

Ona je njegova kolegica i uvijek nosi prepoznatljiv ružičasti ruž, tako da je odmah znala o kome je riječ.

- Moj muž neprestano razgovara sa ženom s kojom je imao aferu. Kaže da je gotovo i da se ne trebam brinuti, ali mora prekinuti svaki kontakt ako ozbiljno misli na naš brak. Ja imam 51, a on 53 godina. Zajedno smo 30 godina. Za njegovu vezu saznala sam prije dvije godine kad sam pronašla njezin ruž sa strane suvozačkog sjedala u njegovom autu - napisala je jedna žena za The Sun.

Ona je njegova kolegica i uvijek nosi prepoznatljiv ružičasti ruž, tako da je odmah znala o kome je riječ. Kada ga je upitala za to, obećao joj je da će se prestati viđati s njom, ali zna da nije.

Crtežima istražujem četiri generacije žene u svojoj obitelji:

1/2

- Nastavili su se sastajati iza mojih leđa i on je odbio biti iskren prema meni. Došla sam do faze u kojoj više nisam mogla izdržati i ostavila sam ga tjedan dana. Vratila sam se nakon što me zamolio da mu dam još jednu priliku, a on je tada obećao da će ovaj put definitivno prekinuti svoju vezu. Kaže da razgovaraju samo i da se nemam zbog čega brinuti. Trebam li samo dopustiti da se ovo nastavi, iako mislim da ne mogu? - nastavila je.

- Nije ni čudo što se mučite. Zbog svog mentalnog zdravlja ne možete dopustiti da se ovakva situacija nastavi. Recite svom mužu da mora sada odabrati i biti iskren s vama. Uvjerite ga da zna da mu je ovo zaista posljednja prilika. Nema smisla pristati raditi na vašem braku ako vam on neprestano ide ljubavnici. Razgovarajte s njim o promjenama koje biste oboje željeli vidjeti koje bi vašu vezu učinile boljom - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Kod frizera je sjedila 13 sati, pa frizuru platila 12.000 kuna! Je li vrijedilo?

 

Komentara 6

TR
tratincica68
20:55 26.06.2021.

Daj mu nogu i problem rijesen

Avatar drug Joža
drug Joža
22:08 26.06.2021.

Ja bi joj pojasnio, ženo, to je samo sex, nema nikakvih emocija...

RO
roland
20:50 26.06.2021.

Muž će se sastajati s njom, dok ona bude htjela. Takvih priča ima jako puno. Muž se zaljubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije