Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj šogor je otac mog djeteta, a moj muž o tome nema pojma'

Pojasnila je da je već godinu dana bez seksualnih odnosa sa svojim suprugom s kojim je u braku tri godine, a prošle je godine i ostala trudna. Njen suprug misli da je dijete njegovo, iako je otac njene tromjesečne djevojčice drugi muškarac.
24. svibnja 2019. u 07:00 12 komentara 38699 prikaza
Par
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

"Ne mogu odoljeti seksu sa suprugom svoje šogorice i on je otac mojeg najmlađeg djeteta".

Par različiti karakteri Zašto se suprotnosti privlače i zašto je to dobro?

Šokantno je to priznanje jedne žene koja tvrdi kako se ne želi odreći seksualnih odnosa s tim muškarcem jer nikad nije imala tako dobar seks.

Prije pet godina doselila se k svom dečku, netom prije nego što je rodila njihova sina. Okućnica im je bila u jakom neredu, zapuštena, pa je sestra njezinog dečka predložila da njezin partner dođe i pomogne im urediti vrt i baciti nagomilano smeće. 

Kada je taj 34-godišnjak došao pomoći u uređenju okućnice ovom paru 28- godišnjaka, to je bio prvi put da se ovo dvoje ljudi susrelo. Nakon nekoliko mjeseci taj je muškarac priznao 28- godišnjakinji da ga je odmah privukla. 

Ni ona nije mogla odoljeti njemu te su završili u krevetu. Otada odražavaju redovite seksualne odnose potajice.

Tužan muškarac ljubavni problemi 'Prevario sam suprugu i bojim se da je ta druga žena trudna. Trebam li reći supruzi?'

Pojasnila je da je već godinu dana bez seksualnih odnosa sa svojim suprugom s kojim je u braku tri godine, a prošle je godine i ostala trudna. Njen suprug misli da je dijete njegovo, iako je otac njene tromjesečne djevojčice drugi muškarac. On je prihvatio činjenicu da je to njegova djevojčica i obećao je da će uvijek biti uz nju što god treba.

Nesretna žena rekla mu je da odnos baziran samo na seksu treba prestati, a nakon toga njezin je ljubavnik počeo igrati psihološke igre, kako tvrdi, i pokušava je učiniti ljubomornom petljajući s njenom najboljom prijateljicom. Žena je priznala da je njen brak sa suprugom mrtav te da prema tom muškarcu nema nikakvih osjećaja, za razliku od onoga što osjeća prema svojem ljubavniku. 

zlatno doba U pedesetima ste? To su godine u kojima ćete najviše uživati u seksu

Deidre joj je odgovorila kako bi taj muškarac tražio da oboje prekinu loše odnose u kojima se nalaze i budu zajedno kao obitelj da to želi, no to se, očito, neće dogoditi. Savjetovala joj je da pokuša spasiti brak sa svojim suprugom, a ako ta veza i dalje nema budućnosti, onda je bolje da se raziđu nego da ostaju u lošem odnosu zbog djece koja sve te negativne osjećaje itekako mogu osjetiti.

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • prajdali100:

    U dijelu teksta piše " Nesretna žena......." Čuj " nesretna žena"....... a mužu nabila rogove, ima dijete sa drugim, muž pojma nema.Koja opajdara.

  • dopizdilomi:

    Sada neka muž opali šogoricu i problem riješen.

  • zagabria2:

    Sve je dobro dok imaju kaj jesti. Ako ne budu imali, tada budu se bavili ozbiljnijim problemima