Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera

'Moj šogor je otac mog djeteta, a moj muž o tome nema pojma'

Par
Foto: Getty Images
1/2
24.05.2019.
u 07:00

Pojasnila je da je već godinu dana bez seksualnih odnosa sa svojim suprugom s kojim je u braku tri godine, a prošle je godine i ostala trudna. Njen suprug misli da je dijete njegovo, iako je otac njene tromjesečne djevojčice drugi muškarac.

"Ne mogu odoljeti seksu sa suprugom svoje šogorice i on je otac mojeg najmlađeg djeteta".

Šokantno je to priznanje jedne žene koja tvrdi kako se ne želi odreći seksualnih odnosa s tim muškarcem jer nikad nije imala tako dobar seks.

Prije pet godina doselila se k svom dečku, netom prije nego što je rodila njihova sina. Okućnica im je bila u jakom neredu, zapuštena, pa je sestra njezinog dečka predložila da njezin partner dođe i pomogne im urediti vrt i baciti nagomilano smeće. 

Kada je taj 34-godišnjak došao pomoći u uređenju okućnice ovom paru 28- godišnjaka, to je bio prvi put da se ovo dvoje ljudi susrelo. Nakon nekoliko mjeseci taj je muškarac priznao 28- godišnjakinji da ga je odmah privukla. 

Ni ona nije mogla odoljeti njemu te su završili u krevetu. Otada odražavaju redovite seksualne odnose potajice.

Pojasnila je da je već godinu dana bez seksualnih odnosa sa svojim suprugom s kojim je u braku tri godine, a prošle je godine i ostala trudna. Njen suprug misli da je dijete njegovo, iako je otac njene tromjesečne djevojčice drugi muškarac. On je prihvatio činjenicu da je to njegova djevojčica i obećao je da će uvijek biti uz nju što god treba.

Nesretna žena rekla mu je da odnos baziran samo na seksu treba prestati, a nakon toga njezin je ljubavnik počeo igrati psihološke igre, kako tvrdi, i pokušava je učiniti ljubomornom petljajući s njenom najboljom prijateljicom. Žena je priznala da je njen brak sa suprugom mrtav te da prema tom muškarcu nema nikakvih osjećaja, za razliku od onoga što osjeća prema svojem ljubavniku. 

Deidre joj je odgovorila kako bi taj muškarac tražio da oboje prekinu loše odnose u kojima se nalaze i budu zajedno kao obitelj da to želi, no to se, očito, neće dogoditi. Savjetovala joj je da pokuša spasiti brak sa svojim suprugom, a ako ta veza i dalje nema budućnosti, onda je bolje da se raziđu nego da ostaju u lošem odnosu zbog djece koja sve te negativne osjećaje itekako mogu osjetiti.

 

Ključne riječi

Komentara 12

PR
prajdali100
07:55 24.05.2019.

U dijelu teksta piše " Nesretna žena......." Čuj " nesretna žena"....... a mužu nabila rogove, ima dijete sa drugim, muž pojma nema.Koja opajdara.

DO
dopizdilomi
08:09 24.05.2019.

Sada neka muž opali šogoricu i problem riješen.

ZA
zagabria2
08:31 24.05.2019.

Sve je dobro dok imaju kaj jesti. Ako ne budu imali, tada budu se bavili ozbiljnijim problemima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije