Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Moj ljubavnik ostavio je ženu, ali ne želi obitelji reći za mene

Imam 29 godina, a on 33. Upoznali smo se prije dvije godine u baru i odmah osjetili veliku privlačnost, piše djevojka
19. studenoga 2018. u 19:39 2 komentara 7080 prikaza
Foto: Shutterstock

Zabrinuta dama svoje je ljubavne probleme iznijela kolumnistici magazina The Sun, Deidre. 
"Oženjen je i rekao je da mu u braku nije baš najbolje, odnosno da imaju probleme. Imaju dvije kćeri - jedna ima sedam, a druga pet godina.  Ponovno smo se vidjeli i bilo je odlično. Pričali smo i smijali se, a onda mi je ispričao kako mu veza propada. Na kraju me poljubio, nismo mogli odoljeti jedno drugome", piše djevojka. 

Tuga, sreća što kažu zvijezde Ljubavni horoskop za studeni: Evo tko će se smijati, a tko plakati

Viđali su se nekoliko mjeseci, a on je obećao da će prekinuti s njom iako to nije bilo lako. 
"Ima obiteljski posao, a njegovi roditelji vrlo su strogi i veliki su vjernici pa ne gledaju blagonaklono na razvod. Tajio me od obitelji, ali su otkrili moje poruke na njegovom kompjuteru. Otac mu je rekao da će mu dati otkaz ako se nastavi viđati sa mnom, jer su se bojali da će im njegova žena zabraniti da viđaju unuke."

Kako dalje? Moja puno mlađa ljubavnica je trudna i želi se udati, a ja hoću natrag svojoj ženi

Nakon toga odlučio je odseliti iz zajedničkog doma. 

"Sada unajmljuje kuću blizu one u kojoj je živio s obitelji kako bi često mogao viđati svoje kćeri. Njegovi roditelji ne znaju da se odselio i njegova žena ne zna za mene. Nikada nisam upoznala njegovu djecu i zbog toga mi je vrlo teško."
Ona želi s njim započeti život, a nikada ono što on obeća nikada ne izvrši. 
"Ne mogu prestati razmišljati o tome da nikada neću doživjeti ono što čekam jer njega kontroliraju roditelj i žena. Boji se da će izgubiti posao i djecu. Volim ga, bi li trebala čekati? Ili da završim s tim?"

Kako su se upoznali? Molim jednu pizzu i čovjeka svog života: Ljubavne priče ovih 10 parova oduševit će vas

Deidre odgovara: seksualna privlačnost je vrlo nezgodna stvar i vjerujem da ne možete zamisliti život bez svog ljubavnika. Ali čini mi se da se on nikada neće do kraja vezati za vas pa čak i sada kad se odselio iz svog doma. Zbog strogog odgoja pod velikim je pritiskom svojoj djeci pokazati da je takav kakvim su ga odgojili. Dodajte na to prijetnje da će ostati bez posla i da će njegova žena saznati za sve i oteti mu djecu... Teško mu je nositi se s time. Vi ste njegovo zabranjeno voće. Zaslužujete puno bolje od toga. Nemojte da vas dovede do toga ga vam slomi srce. Bolje vam je biti kratko tužni sada i odustati do njega, nego da vas uvuče dublje u sve. Koncentrirajte se na to da si malo poboljšate društveni život. Tako ćete pronaći nekoga tko vas je vrijedan, tko s vama želi neku budućnost. Treba vam netko to će vas pokazati svima, a ne držati u tajnosti."

Pogledajte kakve ljubavne savjete daju kumice s Trešnjevačkog placa

[video: 27586 / ]
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

  • krademkoHDZ:

    Kakav kretenizam, VL već svakodnevno spama s ovim glupavim člancima od te đekne iz suna, nije valjda da će to ić za stalno

  • Avatar Tito Krmačina
    Tito Krmačina:

    A šta ćeš mu ti bilo bi ti isto kao i bivšoj