Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako su se upoznali?

Molim jednu pizzu i čovjeka svog života: Ljubavne priče ovih 10 parova oduševit će vas

Shutterstock
30.10.2018.
u 14:00

Od svih mjesta na svijetu oni su se upoznali ondje gdje su najmanje očekivali, a dokazali su da ljubav uistinu ne poznaje granice

Danas žive u skladnim vezama, a na BuzzFeedu podijelili su svoje urnebesne priče o tome gdje i kako su se upoznali. Ove će vas priče natjerati da počnete vjerovati u srodne duše

via GIPHY

Molim jednu pizzu i čovjeka svog života

Upoznala sam svog muža kada smo bili u srednjoj školi. Nekoliko prijateljica te je večeri došlo k meni na spavanje pa smo naručile pizzu za večeru. Dostavljač se izgubio i nazvao me da mu dam upute, a ja sam sišla ispred zgrade da ga pričekam. Odmah mi se dopao pa sam počela koketirati s njim. Kad sam se vratila gore, ispričala sam prijateljicama i roditeljima sve o slatkom dostavljaču pizze. Počeli su navaljivati da ga nazovem pa sam popustila. Vjenčali smo se ove godine.

Upoznali su se na proslavi njegovih zaruka

Moj pradjed slučajno je poljubio moju prabaku na proslavi svojih zaruka s drugom ženom. Već sutradan je razvrgnuo zaruke i ubrzo nakon toga oženio se prabakom. Ostali su zajedno do kraja života.

Jednim udarcem ubila je gadnog insekta i osvojila njegovo srce

Priča ide ovako: Bila sam gimnazijalka i taj sam dan kasnila u školu. Kad sam napokon stigla, na ormariću pokraj svog ugledala sam odvratnog kukca. Tipu pokraj sebe doviknula sam "Pazi, čovječe!" i udžbenikom iz matematike zveknula sam kukca. Dva mjeseca kasnije bili smo u vezi, nakon godinu dana smo se zaručili i već smo devet godina zajedno. Tko bi rekao da ću frajera osvojiti svojim istrebljivačkim vještinama!

Sudbonosni susret na grupnoj terapiji

Od svih mjesta na svijetu svog sam supruga upoznala tamo gdje ga nikad ne bih tražila – kod psihijatra. Oboje smo tada prolazili kroz period teške depresije pa smo zajedno odlazili na jednu od brojnih grupnih terapija gdje smo se odmah povezali. Iz bolnice su nas otpustili na isti dan i od tada smo nerazdvojni, a u braku smo pune dvije godine. Ako bolujete od depresije, upamtite – čekaju vas bolji dani!

Heteroseksualna ljubav na gay-partyju

Moji su se roditelji upoznali na gay-partyju, mama je bila balerina, tata glumac, a svi njihovi prijatelji su homoseksualci. Cijelu večer proveli su pijući votku i pretvarajući se da su ruski špijuni pokušavši pritom otkriti je li ovaj drugi queer. Nekoliko tjedana kasnije shvatili su da su oboje hetero, a ostalo je povijest. 

Kod njih je sve bilo izvrnuto-obrnuto

Na zadnjoj godini fakulteta provela sam nekoliko dana u bolnici zbog strašne želučane viroze. Kad su me otpustili iz bolnice, nisam znala što ću pa mi je prijatelj ponudio da neko vrijeme spavam na njegovu kauču. Izgledala sam kao smrt na dopustu. Njegov cimer spustio se niz stube, pogledali smo se i završili u dvosatnom intimnom razgovoru o svemu. Sljedeće što pamtim jest on na pogrebu mojeg oca gdje upoznaje moju užu i širu obitelj, a nismo još ni bili u vezi. Tako je to kad stvari krenu obrnutim putem. Ne bih to mijenjala ni za što.

Upoznali su se na vlastitom vjenčanju

Prijateljica mi radi u muzeju otvorenog tipa na nalazištu iz rimskog doba. Nekoliko puta godišnje organiziraju festivale na kojima se odijevaju u autentičnu odjeću iz tog doba, a u posjet dolaze organizirane grupe iz cijele Europe koje tamo prezentiraju svoje znanje i vještine. Jedna grupa željela je rekreirati tradicionalno rimsko vjenčanje, ali, nažalost, nisu imali dostupnu mladenku pa im je moja prijateljica "uletjela". Da skratim priču – udala se za svog sadašnjeg dečka prije nego što je uopće znala njegovo ime. To je moja omiljena "kako smo se upoznali" priča svih vremena. Sreli su se na vlastitom vjenčanju!

Vidovnjak joj prorekao ljubav iz bajke

Imam prijateljicu koja stalno posjećuje vidovnjake pa sam jednom i ja otišla s njom. Rekao mi je da će se u mom životu pojaviti muškarac čije ime počinje sa slovom D i da će to biti osoba "koja me istinski voli". I tako ja džogiram kao i obično kad naletim na tipa koji je izgledao poprilično izgubljeno. Zaustavim se da mu ponudim pomoć, a on kaže da se zove Doug. Kako smo išli u istom smjeru, ponudim mu da ga otpratim dio puta. Oboje smo učinili nešto što inače ne bismo. Razgovarali smo punih 45 minuta kao da se oduvijek znamo i već smo u sretnoj vezi dvije godine.

via GIPHY

Njegov šesti prst na nozi bio je "prst sudbine"

Svog dečka upoznala sam na prvoj godini fakulteta. Plakala sam nasred hodnika na faksu, a moj tadašnji dečko dao je sve od sebe da me utješi. Ništa nije pomoglo. Tada je pokraj nas prošao "on", a moj dečko iznenada poviče: "Ovaj tip ima šesti prst na nozi! Hej, daj stani i pokaži mojoj curi svoj šesti prst!" Bez imalo srama zaustavio se i izuo cipelu i čarapu. Od tog dana ne prestaje me nasmijavati.

Spojio ih zajednički bivši dečko

Moja bivša cura i ja upoznali smo se dok sam bio u vezi s njezinim bivšim dečkom (pratite li me?). Išao sam s njim na jednu predstavu, a on me unaprijed upozorio da će tamo biti njegova bivša djevojka. Ispalo je da je cura predivna pa smo se brzo povezali i razgovarali cijelu večer. Nekoliko godina kasnije spojio nas je Tinder!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:02 30.10.2018.

Ja sam svoju dragu upoznao na plesnom podu, i danas smo sretni. Treba zaboraviti svakodnevne gluposti kada dodes doma. Nikada nemojte pricati o stvarima koji ne valjaju (posao, ljudi, itd) bolje imati samo jednu stvar na umu: kako cu see osjecati sutra ako fali jedna voljena osoba. Povratak na ono jucer NEMA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije