Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

"Moj dečko odbija 'akciju' pa sam se seksala s kolegom... I sad samo želim još i još!"

Deidre, poznata kolumnistica britanskog The Suna, ponovno se susrela s prevarom u ljubavnom odnosu, a ovog joj se puta pojadala žena čiji se dečko ne želi seksati zbog debljine pa ga je prevarila na poslu
02. prosinca 2018. u 17:37 12 komentara 47905 prikaza
Foto: Shutterstock

"Draga Deidre, seksala sam se s kolegom i bilo je stvarno fantastično, želim još. No, postoji jedan problem - naime, oboje smo u vezama. Moj dečko i ja u vezi smo šest godina i volim ga. Imali smo uspona i padova, no najveći problem naše veze je njegova nezainteresiranost za seks. 

Vruća, seksi kupka "Svakog petka varam djevojku, a ne mogu prestati jer je seks sa susjedom fantastičan"

On je pretio i kaže da se ne osjeća dovoljno seksi. Ima 35 godina i igrao je za lokalni nogometni klub, no ozlijedio se prije tri godine te se tad počeo debljati. Ja imam 29 godina i i dalje imam potrebu osjećati se seksi i poželjno. 

Pričali smo o našim problemima, ali ništa se nije promijenilo. Nedavno sam počela flertati s kolegom s posla, a samoj sebi rekla sam da je to sve naivno jer on oženjeni 42-godišnjak s troje male djece. No, ne mogu si pomoći jer osjećam nešto posebno svaki put kad me dotakne. Osjećam se kao da me cijeni i veseli se uvijek kad radimo u istoj smjeni. Prije dva tjedna, dala sam otkaz jer sam našla drugi posao koji je bolje plaćen te nudi bolje uvjete. Kad sam odlazila, otpratio me do doma, a ja sam zbog tog bila jako uzbuđena. 

"Volim je" 'Moja žena je pretila i zbog toga nam je teško seksati se. Što da radim?'

Hodali smo preko dječjeg igrališta i na pola puta se zaustavio i poljubio me. Rekao mi je kako je to trebao davno napraviti. Dodao je kako se osjeća krivim što to radi, ali se ne može zaustaviti. I prije nego što sam stigla reagirati, počeli smo se seksati u blizini sportske dvorane.

Nakon što smo završili, rekao mi je da mu je žao te da zaslužujem bolje. Složili smo se kako to više ne bismo trebali ponavljati, iako oboje to jako želimo. Osjećam se užasno jer sam prevarila partnera i ne znam trebam li mu prevaru priznati jer bi to moglo uništiti našu vezu. Kolega s bivšeg posla mi može dati sve ono želim, kao i ja njemu..."

Seksi ispovijest Seks s kolegom bio je vrijedan čekanja, ali je pogrešan jer on ima djecu, a ja dečka...

Deidre je odgovorila: "Varanje dečka neće vam pomoći. Već se osjećate loše jer ste to napravili, a osjećat ćete se još lošije ako to ponovite! Do ovog je došlo zato što ste frustrirani situacijom koju imate s dečkom, a jasno je kako ni vi, ni kolega s bivšeg posla ne želite ostaviti i prekinuti odnos koji već ima. Ako ste sigurni da će sve ostati na tom jednom seksu, nemojte riskirati i napraviti potencijalnu štetu tako što ćete reći dečku.

Umjesto toga, bolje bi bilo da ga ohrabrujete i potaknete ga da smršavi. Nemojte mu samo neprestano govoriti kako mora smršaviti, nego mu recite da ste zabrinuti zbog njegovog zdravlja i svih rizika koje pretilost donosti. Pomozite mu u uspostavljanju zdrave prehrane i vježbanjem."

>> Pogledajte video o četiri mjesta koja na ženi ne smijete dodirivati tijekom seksa

[video: 22473 / 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa]
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Mlach:

  dno dna

 • autoritet:

  Hvala Večernji na ovako važnim vijestima iz svijeta, vidi se da ste izrasli u novine svjetske kvalitete.

 • Avatar ninj@
  ninj@:

  ja sam kolega u ovakvim situacijama hehehe...