Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Moj dečko krije me kao zmija noge, bojim se koji su razlozi za to`

Djevojka je naglasila i kako je on upoznao cijelu njenu obitelj i svi su ga lijepo prihvatili i smatraju kako je dobar mladić. Ipak, ono što nju posebno muči jest činjenica da dosada nije upoznala njegove sinove i prestrašena je zbog toga koji bi mogli biti razlozi za to.
24. ožujka 2019. u 08:09 1 komentara 2505 prikaza
tužna žena
Foto: Thinkstock

"Moj dečko čini sve da se osjećam posebnom kada smo zajedno, posebice u  krevetu, no tijekom dana osjećam se kao da sam njegova prljava tajna koju dobro skriva. Zajedno smo dvije godine i još uvijek me nije upoznao sa svoje dvoje djece."

Ljubav, par znate li? Ovo su lekcije o vezama koje naučite tek kada se zaljubite

Tim je riječima započela svoju ljubavnu priču mlada majka (24) četverogodišnje djevojčice koja od poznate terapeutkinje Deidre s portala The sun, traži savjet kako postupiti

"Otac moje djevojčice ostavio me prije nego nam se kćer rodila. Sama sam se snalazila krpz život dok nisam naletjela na zgodnog muškarca u pubu. Nakon nekoliko pića, s ponosom sam mu pokazal fotografiju svoje djevojčice i rekla kako je ona sav moj ponos i sreća. Nakon toga i on je zvadio svoj pametni telefon i pokazao mi svoja dva sina i rekao je kako je jako vezan za njih. Njegova povezanost s djecom učinila ga je još privlačnijim, a tro je vjerojatno i sam primijetio jer me poljubio nakon toga i pitao možemo li se ponovno sresti na nekom piću. Bilo je to prije dvije godine, a on ima 27 godina. Često ostane u mojoj kući i lijepo se slaže s mojom kćeri. "

Djevojka je naglasila i kako je on upoznao cijelu njenu obitelj i svi su ga lijepo prihvatili i smatraju kako je dobar mladić. Ipak, ono što nju posebno muči jest činjenica da dosada nije upoznala njegove sinove i prestrašena je zbog toga koji bi mogli biti razlozi za to. 

"Djeca su nam iste dobi i više puta sam predložila da s njima zajedno nekud odemo, da se druže, no on je uvijek odbijao takve ideje uz obrazloženje da ih ionako ne viđa onoliko koliko bi želio pa želi svaki mogući trenutak provesti sam s njima."

Deidre je odgovorila kako zaista može biti problem ti što je mladić još uvijek nije upoznao s nikim svojim. Očigledno je da je djevojka njemu poklonila povjerenje, no što je s njim? Živi li mladić još uvijek s majkom svojih sinova, možda je to razlog zašto ne želi da se upoznaju. U svakom slučaju, potrebno je da par sjedne zajedno za stol i popriča o svojim budućim planovima i kako vodi njihova veza i što od nje očekuju, zaključila je Deidre. 

razočarana `Mislila sam da mi se vratio da pokušamo ponovno, no htio je samo seks`

Pogledajte i video Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Avatar Olujni
    Olujni:

    "S nikim"! Nije da sam jezicni cistunac ali u novije vrijeme imamo i " golemo", pa "ducan", pa " sa tebom", pa "sa menom", ima toga jos, a naravno smijemo se Srbima, ciji je jezik takodjer karikatura kao i nas. ... prikaži još!. Ako je ovo hrvatski jezik, onda sam i ja svedski kralj!