Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ovo su lekcije o vezama koje naučite tek kada se zaljubite

Svatko od nas ima neke svoje mane, i kada prođe razdoblje zaljubljenosti, počinju se otkrivati. Ako imate listu osobina koje bi trebale opisivati savršenog partnera, ostavite to postrani.
20. ožujka 2019. u 19:13 1 komentara 1375 prikaza
Ljubav, par
Foto: Getty Images

Osjećaj zaljubljenosti jednostavno je neodoljiv. Svi problemi nestaju, svijet je puno ljepši, a stvarnost je nešto što prolazi pored vas bez da primijetite. Vi ste u svom svijetu, slijepi od zaljubljenosti. Sve do trenutka kada vas taj osjećaj počinje napuštati i tada ste u mogućnosti uvidjeti ono što niste prije.

Trudnoća Stvarno? "Muž želi nazvati našu kćer imenom koje je izabrala njegova bivša"

Ovo su lekcije koje ćete naučiti tek kada se zaljubite...

Ne postoji savršen partner 

Svatko od nas ima neke svoje mane, i kada prođe razdoblje zaljubljenosti, počinju se otkrivati. Ako imate listu osobina koje bi trebale opisivati savršenog partnera, ostavite to postrani. Nitko nije savršen. Ako se osjećate ugodno u vezi s tom osobom, možda je ta osoba baš savršena za vas. Male promjene i prilagodbe će doći s vremenom. 

Život nije bajka

Bez obzira kako vam se čini da živite u bajci, znate da život nije bajka. Pokazat će se da smo ljudska bića s vrlinama i manama i da se nitko ne mijenja preko noći. Dogodit će se da nećete dobivati pažnju koju očekujete, nećete dobiti ruže ili čokolade, ali to ne znači da vas ta osoba više ne voli.

Ne morate raditi ništa i možete se provesti super

Doći će i vrijeme kada nećete razgovarati. Vaši višesatni razgovori pretvorit će se ponekad u tišinu i to što ste jedno pored drugog bit će vam dovoljno da se osjećate dobro. 

Neugodne navike

Kada ste na početku veze, partneri se ponašaju najbolje što znaju. Tek nakon nekog vremena, kada se opustite i vaša veza postane ozbiljnija, možete otkriti da vaš partner ili partnerica ima neke čudne navike za koje do tada niste znali. Ispuštanje vjetrova, čudnih zvukova, ne pospremanje za sobom i sl., mnogima su nešto što neće predugo skrivati od partnera. 

Par kako je zaštititi? "Novac nestaje s maminog računa otkad je u vezi s mlađim muškarcem"

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

 

Koronavirus u Irskoj
UVELI I 5. STUPANJ
Najstroži 'lockdown' u Europi: Druženja dopuštaju samo samohranim roditeljima i samcima
Jabuke
PROMO
Enna Fruit pokreće akciju „Mjesec domaće jabuke“ s ciljem poticanja prodaje domaćih sorti
  • Avatar jest
    jest:

    Mali čovjek hoće jesti i živjeti kao članovi HDZ-a!