Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijaspora bez člana

Ivan Hrvatska napustio "Farmu", vratila se Ava Karabatić

farma
Foto: Nova TV
1/8
30.04.2010.
u 23:22

Na kraju su Ivan i Kiki zapjevali pjesmu "Farma i roker" koja je u kratkom roku postala neslužbena farmerska himna.

Kristijan Rahimovski produžio je svoj boravak na "Farmi". U dvoboju dualista porazio je Ivan Hrvatsku koji je osvojio simpatije svih farmera i po prvi put se može reći da je stanarima seoskog imanja zbilja žao što odlazi omiljeni član.

Na kraju su Ivan i Kiki zapjevali pjesmu "Farma i roker" koja je u kratkom roku postala neslužbena farmerska himna. Ivan je tako otišao, a na iznenađenje, ali i žalost ženskog klan u show se vratila splitska starleta Ava Karabatić.

Za razliku od Sabine, Jelene i Žana, povratnici se u zagrljaj bacila Branka Mutti koja dolaskom Ave neće više biti izolirana od farmera. Osvojila je čak 61% glasova gledatelja i iza sebe ostavila Daniela, Nikol i Ellu.

- Mislila sam da će se Daniel vratiti na 'Farmu', on mi je bio favorit. Zahvaljujem se cijeloj Hrvatskoj i ovim putem pozdravljam tatu Ivicu koji me naučio da budem svoja. Tata, volim te - u svom je stilu Ava proslavila povratak na mjesto zločina.

Farmeri nisu svijesni da je neće moći izabrati za duelisticu jer je čuva imunitet, a osim Ave farmere uskoro očekuje još jedno iznenađenje. Kao izazivači dolaze Angie Garany i Stjepan Božić koji će izabrati gazdu na dvoboj i ako budu uspješno njega šalju kući, a oni preuzimaju vlast na "Farmi"

Komentara 5

AG
Agramer198
13:11 01.05.2010.

Zbog ove vijesti neću spavat danima!

PU
pumbica
08:57 02.05.2010.

Ova farma je dosada naj gorja.Stalno se neko vrača.Ava mesto u zatvor ode na farmu.Ucjenivala profesora,a glumi naivnu lajavicu.I sad kada je otišo Ivan.Farma će propast.Joža pokupi svoje životinje i spasi barem njih.Od ti neradnika.Jedino Elio i Josip nešta vrede.Ostali su zlo ove farme....

RA
rane312
10:17 01.05.2010.

Bjuri47 ti lazni branitelju odi si danas na piknik i besplatni grah Banditic ce te pocastiti. Tebi je mozda nacionalna RTC a u Hrvatskoj je nacionalna HRT;NOVATV I RTL te ostale lokalne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije