Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Modni dodaci sa stilom: kako uskladiti ženski sat s outfitom

Modni dodaci
07.12.2023.
u 12:14

Iako vrlo vjerojatno u džepu ili torbici imate mobitel koji pokazuje vrijeme, dobro znate da ni jedna modna kombinacija nije potpuna bez ručnog sata. No, iako to dobro znate, ponekad možda niste sigurni kako odabrati i uskladiti ručni sa s ostatkom vašeg outfita? Bez brige, u nastavku smo vam pripremili nekoliko savjeta koji će vam olakšati usklađivanje i učiniti svaku vašu modnu kombinaciju besprijekornom.

Neka se boje nadopunjavaju

Temelj svake odlične modne kombinacije jest kada se boje na njoj savršeno nadopunjavaju. To se može postići na više načina, bilo da se odlučite za potpuno jednobojnu varijantu, bilo onu monokromatsku ili pak za boje koje se provjereno odlično kombiniraju jedne s drugima.

U slučaju pak da ste se odlučili za jednobojnu varijantu, najelegantniji outfit postići ćete u potpuno crnoj modnoj kombinaciji, a njezin savršen modni dodatak zasigurno će biti i ručni sat upravo u toj boji. S druge pak strane, ako pak više volite razigrane kombinacije, tada kombinirajte svoje omiljene boje, ali pripazite da se boja remena ručnog sada slaže s njima. Na primjer, ručni sat u srebrnoj ili zlatnoj varijanti odlično će se slagati s poslovnim odijelom ili elegantnom haljinom u crnoj ili tamno plavoj boji.

Uskladite boju sata i nakita

Ženski satovi dostupni su u zbilja širokom spektru različitih varijanti zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onaj koji će se savršeno uklopiti u vaš modni stil, ali i slagati s vašom omiljenom bojom nakita. Ako spadate u ljubitelje srebrnih varijanti, tada odaberite sat čiji je remen te boje, a u slučaju pak da više volite zlatnu boju, tada odaberite ručni sat sa zlatnim remenom. Ako ste spremni uložiti u kvalitetniju varijantu, tada možete potražiti model koji imaju remen s pozlatom, a koji će biti zbilja modno uskladiti.

Obratite pažnju na materijal remena

Iako su dugo vremena kožnati remeni bili prvi izbor svih ljubitelja modnih trendova, u današnje vrijeme je izbor dostupnih varijanti mnogo veći, što olakšava i kombiniranje sata s outfitom. Ako volite eleganciju, tada osim kožnatog remena, možete odabrati i metalni remen koji je vrlo jednostavno uskladiti s ostatkom vašeg nakita. U slučaju pak da više volite sportski stil i ležernost, tada je remen od tkanine pravi izbor za vas. Naravno, dostupni su i satovi s remenom od umjetnih materijala koje je isto tako vrlo jednostavno modno uskladiti.

A što je s pametnim satovima?

Na kraju, ako volite tehnologiju i ne možete živjeti bez svih noviteta koji su dostupni, tada sigurno imate pametni sat. Osim što vam omogućuje masu funkcionalnosti, mnoge je modele moguće i povezati s pametnim telefonom, što olakšava brojne svakodnevne aktivnosti. No, kada je pitanje kako uskladiti pametni sat s ostatkom vašeg outfita, tada je odgovor vrlo jednostavan: brojni modeli imaju mogućnost vrlo jednostavne zamjene remena, što znači da možete remen odabrati prema određenoj prilici, a isto je tako i zbilja lako promijeniti pozadinu na vašem pametnom satu, zahvaljujući čemu možete u trenu postići da izgleda primjereno željenoj prilici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije