Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Modni diktat na skijalištima: tajice i što uže skijaške hlače

skijanje
Photos.com
15.01.2010.
u 18:30

Što se nosi ove sezone na skijaškim pistama, gdje je moda i te kako važna?

Skijanje se zbog opreme i ski-karata ubraja u skuplje vrste rekreacije na odmoru, a sve poskupljuju i trendovi koje se ne može izbjeći ni na bijelim padinama. Ove su sezone u modi i za skijašice i za boarderice što uže hlače.

One za skijanje mogu biti i tamne i svijetle, ali bitno je da su što pripijenije uz nogu. Za druženje nakon skijanja moda je slična. Skijašicama se preporučuju uske traperice ili tajice, preko kojih se nose velike debele veste.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:52 15.01.2010.

a kaj se nosi ako imate ski board, pametnjakovići

TO
tonkica
20:43 15.01.2010.

koji kretenski clanak...cujete ak mislite imati pokoji clanak o modi dajte zaposlite nekog sa diplomom sa ttf-a. ak je problem platiti ja bum to free napisala samo zbog tog kaj vas moj voljeni otac voli citati.

TH
thevoice
06:56 16.01.2010.

a ja preporucam skijasima i raznoraznim modnim mackama odlazak kod psihijatra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije