Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerala je

Mladenka šokirala zahtjevima za djeveruše: 'Krenite u teretanu, a kako biste bile na vjenčanju, platite 3 tisuće kuna'

shutterstock
21.05.2021.
u 12:30

Dodala je kako na svojoj ceremoniji ne želi imati djecu, osim djevojčice koja će bacati latice, a zatim će je roditelji odvesti kući.

Svaka mladenka želi da njezino vjenčanje bude posebno i savršeno, zbog toga se i oslanja na svoju vjenčanu kumu i djeveruše kako bi joj pomogle sve ostvariti. Iako većina mladenka ima jednostavne zahtjeve, poput boja haljina djeveruša ili cvijeća za bukete, neke znaju pretjerati.

Tako je jedna djevojka odustala od toga da bude djeveruša na vjenčanju svoje prijateljice jer nije mogla ispuniti brojne zahtjeve koje je mladenka imala, kako piše Mirror.

Naime, mladenka se svojim djeverušama javila preko poruke te napisala što sve one moraju ispuniti prije njezinog vjenčanja, ali i što se od njih očekuje tijekom samog vjenčanja. Osim što im je odabrala haljine, mladenka je imala i neostvarive zahtjeve.

Drska mladenka od kume tražila da ne nosi naočale kako bi fotografije bile ljepše:

1/2

- Dobrodošli u moju svadbenu grupu, tako sam uzbuđena što ću se dati za muškarca iz snova. Kao što znate, ovo će biti sasvim drugačije vjenčanje. Nadamo se da ćemo to učiniti vani i razumijemo da je prosinac općenito hladan mjesec, ali u Oklahomi je obično sunčano i 20 stupnjeva Celzijusa - započela je u svojoj poruci, a zatim objasnila što sve traži od svojih djeveruša:

- Odabrala sam sve haljine i djeverušu, a sve haljine su veličine osam (38), pa ako niste ta veličina, preporučujem da krenete u teretanu. Ne vrijeđam nikoga, ali ovo planiram otkad sam u pelenama i želim da bude savršeno. Nokte morate kratko odrezati i pobojati. Kosa mora biti dužine ramena i ravna, pa ako je vaša kosa kratka, uzmite ekstenzije. Nema krema za samotamnjenje - objasnila je. 

Dodala je kako na svojoj ceremoniji ne želi imati djecu, osim djevojčice koja će bacati latice, a zatim će je roditelji odvesti kući. Također je rekla kako zna da je ovo puno zahtjeva, ali da je ovo njezin poseban dan i želi da bude kako ga je uvijek zamišljala. Na samom kraju je dodala kako svaka djeveruša treba platiti 500 dolara (oko 3 tisuće kuna) kako bi bila na vjenčanju i pomogla mladencima financirati medeni mjesec na Havajima.

Ova poruka podijeljena je na Redditu, gdje je brzo postala viralna i izazvala burnu reakciju u komentarima. “Nadam se da će dobiti što zaslužuje i da će joj samo četiri osobe bit na vjenčanju”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Zar ne može samo nabaviti lutke? To je ono što ona traži od svojih djeveruša.”

Ispričala svoje iskustvo: PAPA test uvijek je pokazivao da je sve u redu, a cijelo vrijeme je imala tumor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije