Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila je mišljenja

Mladenka je vjenčanje započela bez svojih roditelja jer joj je 'dosta toga da uvijek kasne'

shutterstock
21.12.2023.
u 16:30

'Kad su moji roditelji zakasnili na moju maturu rekla sam im da ih nikada neću čekati ni za jedan događaj'.

Ljuta mladenka podijelila je mišljenja nakon što je otkrila da je započela vjenčanje bez svojih roditelja jer su - kasnili. Mlada iz SAD-a nedavno je na Redditu objasnila da su njezini roditelji propustili veći dio njezine vjenčane ceremonije, piše Daily Mail. 'Moji roditelji kasne na sve. Kasnili su na sve dok sam odrastao i ne mare za kašnjenje'.

Redditori su brzo stali u njezinu obranu - i osudili njezine roditelje zbog kašnjenja na veliki dan njihova djeteta. Nastavila je: 'Njih nije briga koliko je to nepoštovanje prema svima drugima. Moja starija braća i sestre prilagodili su se tako što su u svoje rasporede ubacili sve moguće vrste zastoja'.

VEZANI ČLANCI: 

'Naši roditelji su kasnili na oba njihova vjenčanja, ali to je uzeto u obzir pa su mogli sudjelovati u vjenčanjima kako je i planirano', dodaje, 'Isto vrijedi i za obiteljska okupljanja koja organizira bilo tko osim mojih roditelja. Moja braća i sestre planiraju da će oni kasniti'. Međutim, objasnila je da ona nije tolerantna kao njezina braća i sestre koji su se dodatno potrudili udovoljiti svojim ne baš točnim roditeljima.

'Otišla sam drugim putem. Kad su moji roditelji zakasnili na moju maturu rekla sam im da ih nikada neću čekati ni za jedan događaj. I toga sam se držala', objasnila je. Nastavila je govoriti o ručku povodom Dana zahvalnosti koju je organizirala sa suprugom, a koji su održali na vrijeme, na užas njezinih roditelja koji su kasnili.

Srećom, 'ceremonija je prošla savršeno' i iskoristila je svoju stariju sestru kao rezervu kad joj se majka nije pojavila na paljenju svijeća. Budući da su toliko kasnili, propustili su tri četvrtine ceremonije i morali su sjediti u stražnjem dijelu crkvenog prostora. Dok su cijelo vrijeme obuzdavali svoju ljutnju, nakon što je ceremonija završila, obrušili su se na svoju kćer.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

'Bili su jako razočarani što nisu sudjelovali na ceremoniji i što su propustili puno toga. Bila sam spremna na ovo. Čekao me jedan moj prijatelj i on ih je slikao dok su ulazili u crkvu i sjedili straga. Poslao mi je slike na SMS i e-mail', rekla je.

Pokazala im je pozivnicu za vjenčanje i vrijeme, prije nego što ih je upitala kada su se pojavili. Inzistirali su da su kasnili samo pet minuta, ali vremenske oznake iz njezinih tekstualnih poruka dokazivale su da je kašnjenje bilo 35 minuta, no roditelji su se ipak ljutili jer ih nije čekala.

Dojadilo joj je njihovo pa im je rekla: 'Rekla sam im da ih moja braća i sestre mogu maziti koliko god žele, ali da bi uživali u vremenu sa mnom, bolje bi im bilo da nauče biti točni. Rekli su da nemam poštovanja i ako mi se ne sviđa njihovo ponašanje, to je isključivo moj problem. Složila sam se i rekla da ću sve svoje vrijeme s njima provoditi na potpuno isti način'.

VEZANI ČLANCI: 

Korisnici Reddita brzo su pohrlili u komentare kako bi joj pružili podršku. Jedan korisnik je rekao: 'Ako žele zakasniti na predstavu, ili na pregled kod liječnika, ili što već, to je na njima. Kad bi stigli na vrijeme samo za jednu stvar, pomislili biste da je to vjenčanje njihova djeteta. Ovo je na njima'.

Drugi je dodao: 'Apsolutno. Stižem na vrijeme 99 posto vremena. Tako sam odgojen, da poštujem tuđe vrijeme i rasporede'. Treći je napisao: 'Ako to nije zato što je asteroid udario vaš auto na cesti ili nešto katastrofalno, iskorištavate slobodu tuđe vrijeme'.

Sljedeći je inzistirao: 'Vi ste jasno odredili i održavali svoje namjere, a oni su se odlučili ponašati bez poštovanja, ne samo prema vama, već i prema svima ostalima koji su uspjeli doći na ceremoniju na vrijeme. Ostanite pri svom!'.

No, nisu svi bili na njezinoj strani. Jedan je rekao: 'Zamislite da ste toliko sitničavi da imate nekoga tko čeka da ih slika kad kasne, a onda se idete posvađati, s pozivnicom spremnom u džepu samo da dokažete svoju tvrdnju i dokažete je roditeljima... To je tako beznačajno i tužno. I naravno, bez poštovanja. Njihovo je ponašanje bilo loše, ali tvoje je neoprostivo'.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije