Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira!

Karlovački Dani piva
25.08.2023.
u 08:30

Karlovački Dani piva najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine.

Ove se godine Dani piva održavaju od 25. do 29. kolovoza, a svi će posjetitelji moći uživati u onoj posebnoj atmosferi grada čije ulice i perivoji, postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja privlače desetke tisuća posjetitelja i turista.

Ove godine posjetitelji će se s Dana piva vraćati s mnoštvom uspomena na dobro provedene trenutke ali i i s nekim od originalnih Karlovačko suvenira iz jedinstvenog Karlovačko suvenir shopa.

Stara izreka kaže da se od uspomena ne živi, pa tako i svi dostupni suveniri imaju i svoju funkciju, zbog koje ćete uvijek rado posezati za njima.

Za plažu će vam koristiti Karlovačko ručnik, a možda ćete smekšati i komunalne redare, ako njime odlučite čuvati mjesto na plaži. Za vaše mjesto pod suncem idealnim se čini Karlovačko suncobran, a i vaše će pivo će ispod njega duže ostati hladno.

Otvarač-privjesak i krigla ne trebaju posebno predstavljanje, a niti upute za rukovanje, oni će svoju svrhu imati kroz čitavu godinu, jednako kao i podmetači koje je svojim crtežima oplemenio Nik Titanik. Karlovačko će vas rashladiti, dobro društvo iznutra zagrijati, a vašem stilu odijevanja svakako će doprinjeti i posebna kolekcija odjeće s potpisom. S potpisom Karlovačkog, naravno.

U našem vas shopu stoga očekuju Karlovačko hudice i majice, ali i bokserice i ženske gaćice. Za sve ljubitelje Karlovačkog, ali i kao dar za sve one koji nisu mogli biti s vama, tu su i platnene torbe, rokovnici i kemijske olovke. S nečim treba i napisati shopping listu, barem dio koji nije vezan za piće.

Zato dođite u Karlovac na najpoznatiji hrvatski festival piva i gastronomije, uživajte u izvrsnoj glazbi, odličnom pivu, bogatoj ponudi hrane i budite dio priče koja traje već više od tri desetljeća. Karlovac je grad susreta i zato - vidimo se u Karlovcu, vidimo se na Danima piva!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije