Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesen/zima

Minimalistička, opuštena i posebna nova kolekcija A'marie

Foto: Maja Kljaić
1/9
28.09.2017.
u 14:51

Anamarija Brkić obožava stvarati zimske kolekcije. Što je i apsolutno vidljivo u novoj zimskoj priči, prepunoj kaputa, pletiva, modela midi dužina, volumenoznosti – svega onog što i preferiramo kod brenda A’marie,

Nova A’marie kolekcija je o priča o udobnosti. ‘’Osjećati se udobno u onome što nosimo proizlazi iz dobrog spoja – da sve na nama čini jednu smislenu cjelinu.’’ komentirala je Anamarija Brkić za svoju novu kolekciju za jesen/zimu 17/18.

Anamarija obožava stvarati zimske kolekcije. Što je i apsolutno vidljivo u novoj zimskoj priči, prepunoj kaputa, pletiva, modela midi dužina, volumenoznosti – svega onog što i preferiramo kod brenda A’marie, ali sada se događa na nov način. Opuštena i elegantna, čistih linija, ova kolekcija ne polazi od prevelike ozbiljnosti ili uniformiranosti već prenosi poruku dizajnerice koja želi da vam svaki komad pruži osjećaj sigurnosti i bude reinterpretiran na vaš način. Možda i tada kada niste najviše svoje, omiljeni komad može promijeniti stvari, pružiti dobar feeling i okrenuti dan.

Ovosezonski A’marie kaputi topli su ne samo zbog vune već i svoje dužine i duplog kopčanja. Dvostruke tkanine omogućavaju nošenje na obje strane, a razigrane prednjice i oversized džepovi krase pelerine. Pletivo se ove sezone voli s plišom, pliseom i pamukom, a osim toga može se nositi i kao haljina te pretvoriti u toplu tuniku. Dugmad kao jedan od glavnih detalja dolazi u klasičnim i maxi dimenzijama, a zanimljivim nizanjem ukrašava i haljine te se zahvaljujući njima svaki model može mijenjati. 

Hlače s tregerima i kombinezon nisu ovdje kako bi izgledali strogo, već za igre slojevitosti i pomalo ‘boyish’ stava. Sirovi rubovi, brušena svila, eko koža i pliš s detaljima naglašenih dimenzija, poput volumenoznih mašni i velikih džepova, svakom komadu daju unikatnost.

Ovu hladnu sezonu može učiniti upečatljivom i A’marie limited kolekcija sunčanih naočala, koja je nastala povodom petnaeste godišnjice brenda. Okviri u pastelnim, pješčanim i neonskim bojama dolaze s posebno rezanim lećama, koje ih čine baš jako cool modnim dodatkom za zimske kombinacije.

Komentara 1

ME
Menjik
17:26 28.09.2017.

kakve su to krpetina na prvim slikama? oce da je promaja ubije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije