Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspirirana prirodom

Romantika utkana u prvu kolekciju vjenčanica by Larie

Vjenčanice by Larie
Foto: Karmen Poznić
1/13
08.09.2017.
u 12:25

Kolekcija je satkana od tila i delikatne čipke, a ono što ju čini jedinstvenom jest ručni rad i dorada svakog pojedinog šava do senzualne romantičnosti za kojom svaka žena teži.

Prva kampanja dugo očekivanih vjenčanica ugledala je svjetlo dana. Marina Lacković već tri godine uspješno nadmašuje svoje ambiciozne ciljeve postavljajući modne trendove u Hrvatskoj i šire.

Dizajnericu smo mogli pratiti kroz nesvakidašnje sezonske kolekcije koje se prikazuju dva puta godišnje na Fashion Weeku Zagreb te kroz nekoliko capsule kolekcija. Svaka od njih je dodatno pomicala granicu i predstavljala veliki iskorak u modnom svijetu. Stoga ne čudi činjenica da je dizajnerica u kratkom roku osvojila titulu jedne od najpopularnijih renomiranih domaćih dizajnerica, ali i srca brojnih trendseterica koje svaki puta s oduševljenjem čekaju nove kreacije.

Larie otkriva tajnu vjenčanja iz bajke

Inspirirana ljepotama prirode, Larie dizajnira vjenčanice koje odišu elegancijom, nježnošću i jednostavnom ljepotom. U svaku zasebnu haljinu pretočena je beskonačna pažnja, trud te korištenje najfinijih materijala. Kolekcija je satkana od tila i delikatne čipke, a ono što ju čini jedinstvenom jest ručni rad i dorada svakog pojedinog šava do senzualne romantičnosti za kojom svaka žena teži. Dominacija X kroja haljine zadovoljit će širok spektar žena jer upravo ovaj zahvalan model haljine stoji većini mladenki bez obzira na oblik tijela.

Za snimanje kampanje Marina Lacković je izabrala privatni posjed s konjima gospodina Dade Pismarovića. Glavna protagonistica je mlada Lucija Putanec koja se odlično snašla s ovim plemenitim životinjama pred objektivom Karmen Poznić. Za šminku je bila zadužena Dijana Sajko, dok se za vjenčanu frizuru pobrinula Tea Kraševac Furlan iz tima Keune.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:40 11.09.2017.

Predivne, romantične haljine!

Avatar mrTrobec
mrTrobec
14:10 08.09.2017.

Ima Luce iskustva s konjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije