Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo: Slave li domaće zvijezde praznik ljubavi?

Massimo Savić i Jole jako uživaju u ulozi ljubavnih kavalira

massimo
Foto: Pixsell
1/2
08.02.2010.
u 19:00

- Za mene je taj dan izmišljotina kapitalističkog društva kako bi naveli ljude na trošenje novca između Božića i Uskrsa. Zbog toga je Valentinovo za mene dan kao i svaki drugi - jasna je bila voditeljica Red Carpeta.

Za ljubav nikad nije bilo važno je li razdoblje krize ili blagostanja, ona je uvijek na cijeni, iako se, kako su jednom Vještice vješto otpjevale – ‘ne trži, niti ne kupuje’.

Zašto je onda ne bismo s užitkom proslavili? Ako je suditi prema izjavama naših zvijezda, malo tko danas ima vremena za proslavu Dana zaljubljenih, osobito djevojke poput voditeljice Ane Stunić, koje Valentinovo smatraju ‘običnom kapitalističkom manipulacijom’.

Cinične romantičarke

– Ja vam svake godine jedva čekam Dan zaljubljenih da bih ga mogla proslaviti. Šalim se, naravno. Za mene je taj dan izmišljotina kapitalističkog društva kako bi naveli ljude na trošenje novca između Božića i Uskrsa. Zbog toga je Valentinovo za mene dan kao i svaki drugi – jasna je bila voditeljica Red Carpeta, a slično razmišlja i glumica Barbara Nola.

– Na Valentinovo imam probu za kazališnu predstavu, a nakon toga idem na snimanje, tako da u taj raspored ne stignem ugurati i slavljenje Dana zaljubljenih, do kojega ja i suprug Lukas ionako ne držimo. Mislim da bi Lukas poludio kad bih mu darovala prigodno srčeko i ismijavao bi me do kraja života. Nas smo dvoje preveliki cinici za takve stvari, danas smo jako sretni kad se uopće uspijemo vidjeti, s obzirom na to koliko radimo – iskrena je bila zagrebačka glumica.

Za razliku od realnog i prezaposlenog nježnijeg spola, muškarci u ovom slučaju misle drukčije. Popularni splitski pjevač, kao i zagrebački glumac Kristijan Ugrina, nema ništa protiv komercijalizacije kad je ljubav u pitanju.

Muškarci mekog srca

– Malo sam slab s datumima, ali Valentinovo ipak ne zaboravim. I kad sam bio u vezi i sada sa svojom suprugom, nekim malim darom uvijek pokušam razveseliti svoju “bolju polovicu”. Budući da sam romantik u duši, žao mi je što više nema onih vremena kad su muškarci pjevali ženama ispod prozora ili kada su parovi zajednički odlazili na izlete i uživali u romantičnim trenucima. Ne volim kad za Valentinovo dobijem srce preko maila, mnogo više cijenim razgovore i druženje u četiri oka – priča Jole, s kojim se složio i veliki kavalir među glazbenicima Massimo Savić.



– Prihvatio sam Valentinovo pa supruga i ja na taj dan odemo malo izvan grada, družimo se, a tu je uvijek jedan mali intiman dar, najčešće cvijet. Prema svojoj sam supruzi jednako pažljiv kao i prvog dana jer smo mi muškarci skloni, nakon što “osvojimo” ženu, zaboraviti na pažnju prema voljenoj osobi – muški nam je priznao Massimo. Njemu je, kao i glumcu Tariku Filipoviću, uz savršenu ženu svaki dan Valentinovo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije