Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštedila vrijeme

Mama otkrila trik za sendviče koji je oduševio internet: 'Ovo je genijalno!'

Facebook
29.02.2020.
u 07:00

Jedna majka iz Australije podijelila je na Facebooku svoju genijalnu ideju za pripremu sendviča.

Žena je na Facebook stranici otkrila jedan trik koji joj je uštedio vrijeme rano ujutro i pripremu doručka, prenosi news.co.au. Ona napravi tjednu zalihu sendviča, upakira ih u foliju, a potom u vrećicu od tosta. Sve spremi u zamrzivač, a onda svakog jutra podgrije po jedan u tosteru.

"Tostove pripremim unaprijed i zamrznem za brzi i jednostavni doručak preko tjedna. Odlična su opcija pogotovo ako na poslu imate toster."

Recept za kruh koji uspije svakome pogledajte u videu:

Svaki sendvič je posebno zapakiran, a sve što treba napraviti je izvaditi ga iz zamrzivača i ponijeti sa sobom. Sendviče je napravila od šunke, sira, luka i paprike. "Ne stavljam  rajčicu jer nisam ljubitelj, a i nisam sigurna kako se ponaša nakon zamrzivanja. Koristim karamelizirani luk iz staklenke uz šunku i sir."

"Koristim papir za pečenje da ih zamotam. Tako su jednostavniji za zgrabiti kada mi se žuri na posao", objasnila je.

Foto: Facebook/RTL

Njezina ideja oduševila je internet, a mnogi su rekli kako moraju isprobati ovaj trik. "Ovo je genijalno!", "Jednostavno, a efektno. Bravo!", "Slaganje sendviča unaprijed i zamrzavanje je kao kada imate neočekivani godišnji odmor", "Nikada mi nije palo napamet zamrznuti sendvič, a sada je ovo ručak meni i kćeri", samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Komentara 9

MI
mica1111
08:52 29.02.2020.

Sendvič za ručak.Ma genijalno.I to iz zamrzivača.Ja bih za takav ručak dobila jedan kacot.

Avatar Pattern
Pattern
10:51 29.02.2020.

Ako je to genijalno, onda smo dosegli novo dno.

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
14:38 29.02.2020.

Mami Nobela za prehranu svoje djece a autoru Pulicera za ovakav doseg u novinarstvu. Kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije