Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Majku žestoko osudili: 'Počela sam sina učiti kuhati kada je imao godinu dana, a dvije godine kasnije kuha sam'

TikTok
20.04.2021.
u 15:30

Čak i kad je štednjak bio uključen, Laura kaže da je koristila izuzetno nisku toplinu i uvijek je nadzirala svog sina.

Korisnica TikToka i majka Laura postala je viralna na društvenim mrežama kada je otkrila da njezin trogodišnji sin već samostalno kuha hranu za svoju obitelj, a mnogi su je osudili zbog ovog načina odgoja, kako piše The Sun.

Laura kaže da je sina počela podučavati kuhanju kada je imao jednu godinu, odnosno čim je uspio slijediti jednostavne naredbe, poput ‘možeš li to uliti u zdjelu?’, no da je poduzela puno mjera predostrožnosti kada ga je prvi put učila.

- Kad su toliko mali, trebate uspostaviti okruženje, sve pripremiti u porcijama i koristiti spremnike koje malo dijete može nositi - objašnjava ona te također kaže da je započela s najjednostavnijim zadacima pripreme za kuhanje, poput točenja, miješanja i podmazivanje posuda.

@lauralove5514

He had so much fun cooking Chili for dinner ♥️ #WidenTheScreen #fyp #foryou #toddlersoftiktok #toddler #recipes

♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

Njezin sin u početku nije koristio nijedan recept koji uključuje toplinu, već je umjesto toga radio smoothieje i parfee.

- Prije nego što je ikad dodirnuo štednjak, uvjerila sam se da razumije opasnost koja s njim dolazi. Također smo radili probne vožnje s isključenim štednjakom i uvjerila sam se da je znao dodirnuti ručku, a ne posudu. Ako je dodirnuo posudu, ispravila sam ga - objasnila je.

Čak i kad je štednjak bio uključen, Laura kaže da je koristila izuzetno nisku toplinu i uvijek je nadzirala svog sina. Međutim, brojni roditelji i korisnici društvenih mreža nisu se složili s njezinom metodom.

- Ovo je jako opasno. Nije ni slatko niti zanimljivo - komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: - Ne bi trebao u ovoj dobi biti blizu štednjaka. Trebao bi se igrati kuhanja svakako, ali ne blizu vatre. -

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

1/12
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:26 20.04.2021.

S dvije godine sam cita recepte i kuha. Bravo!

Avatar Equilibrium
Equilibrium
16:43 20.04.2021.

Najgori su mi ti new age dušebrižnici koji uništavaju mozak svoje djece dajući im odmalena mobitele i laptope koji uzrokuju digitalnu demenciju, ali ne daj bože da se približe štednjaku i kuhanju.

MA
marcellus
17:32 20.04.2021.

Ne znam u čemu je problem, imam dvije male curice i obožavaju pomagati mami i tati u kuhinji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije