Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

'Draga susjeda, dijete vam je preglasno, izvolite mu ograničiti igru u dvorištu na 15 minuta!'

Za djecu je bolje da su što više na svježem zraku, ali ova žena ne misli tako.
24. kolovoza 2020. u 10:26 2 komentara 3135 prikaza
Foto: Shutterstock

Priče u "susjedima iz pakla" koji imaju neobične zahtjeve i, u najmanju ruku, živciraju ostatak susjedstva nisu rijetkost. Jedna je majka na društvenim mrežama podijelila bizaran zahtjev svoje susjede zbog kojeg je objava brzo postala viralna, prenosi mirror.co.uk.

Ona je na svom Twitter profilu objavila fotografiju zahtjeva svoje susjede, a uz objavu napisala ‘Da, ovo je stvarno.’ Susjeda koja je poslala poruku napisala je odrješito pismo u kojem je čak prijetila da će pozvati policiju ako se njezin problem ne riješi - sve zbog malenog dječaka čija ‘buka živcira njezinog psa’. Od susjede je tražila da njezin sin provede u dvorištu samo 15 minuta dnevno kako bi njezin pas mogao nesmetano biti vani i trčati.

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

Poruka glasi: ‘Draga 'susjeda'. Preselili smo se u ovaj kvart prije godinu dana i željela sam vam dati vremena da sami riješite ovaj problem, ali očito ste previše bezobzirni da to učinite. Svakog dana ovog tjedna, kada je vrijeme bilo lijepo i otvoreni su prozori, puštate svoje dijete da trči po dvorištu, smije se i "ceri" se. Taj je smijeh jako loš za moja dva psa i pticu koji sjede pokraj prozora i gledaju u vaše dvorište. Možda biste ga mogli zamoliti da to malo smanji ili barem ograničite njegovo vrijeme u dvorištu na 15-20 minuta dnevno, tako da moji psi mogu biti vani, a da ga ne vide kako trči unaokolo. Ako se takvo ponašanje nastavi, ZVAT ĆU POLICIJU.

Mnogi smatraju da je njezina poruka smiješna i nitko nije mogao vjerovati što je ona zapravo tražila od nje.

- Mislim da trebaš kupiti djetetu trubu, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

- Ja sam mislila nešto u stilu bubnjeva.

Jedan je korisnik savjetovao: 4

- Pusti je da pozove policiju, izgledat će nenormalno. Daj svom djetetu glasan instrument ili posude i tave da udara njima.

Zamolio djecu da imitiraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Jednostavno je Mama ima sjajne trikove: Dvostruke plahte i naočale za plivanje su spas Jednostavno je Majka se dosjetila kako djeci kupiti cipelice 'na slijepo': Uvijek pali, a ne vučete ih po dućanima Nema dovoljno vremena Majku šestero djece proglasili lijenom: 'Djeca se tuširaju triput tjedno i jedu rukama, nije me briga za komentare' Neobičan odgoj Majka odvela dvogodišnju kćer u lov, napali je na društvenim mrežama: 'To su naši preci radili cijelo vrijeme'
Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva
  • njofra51:

    ja bih zabranio njezinoj ptici, da gleda u moje dvoriste!

  • sttipe:

    Davno sam pisao da psi tribaju bit u štali van grada. Lipo odeš 2 puta dnevno do štale, uzmeš svog psa, i prošetaš ga. U PRIRODI, ne po trotoarima i trgovinama!!! I vratiš u dvorište štale, među ostale pse. Ne ... prikaži još!e susjedu pod prozor. Ako joj smeta dječija graja, e to je već za pravog psihijatra!! Pas neće pomoć.