Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Majka se dosjetila kako djeci kupiti cipelice 'na slijepo': Uvijek pali, a ne vučete ih po dućanima

shutterstock
20.08.2020.
u 14:20

Ovako će dječje cipele uvijek savršeno pristajati bez da ih vodite u dućan.

Nakon dugog i opuštajućeg ljetnog odmora nema stvari koje roditelji više mrze od kupovanja dječjih cipela za nadolazeću godinu. Kupovina s djecom dovoljno je teška, ali pokušati ih uvjeriti da isprobaju čvrsti par kožnih cipela - koji će trajati duže od nekoliko mjeseci - umjesto 'cool' para mnogo je teže. Ali sada možete izbjeći sve te borbe u trgovini ovim nevjerojatno jednostavnim trikom, prenosi mirror.co.uk.

Foto: Daniel Pavlić

Jedna mama objasnila je da kartone izrezane u obliku stopala svoje djece i uzima ih zajedno sa sobom kad ide u kupovinu. Svoj trik podijelila je u Facebook grupi te oduševila mnoge roditelje. - Kada vaša djeca naglo porastu, ali ih još ne želite voditi u dućane - napisala je u objavi.

Ona doma svojoj djeci izmjeri stopala tako da stanu na karton, a ona iscrta konture stopala. Zatim izreže karton točno po obliku stopala i spremna je za šoping. Otkako je podijelila ovaj jednostavan trik, mnogi roditelji su ostali oduševljeni i brzo je nahvalili.

Korisnik TikToka otkrio je kako napraviti popularan Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije