Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla rješenje

Majka otkrila jednostavan način da djeca zavole povrće: Treba samo paket naljepnica

shutterstock
05.03.2020.
u 13:18

Dosadilo joj je to što joj djecu privlači samo nezdrava hrana s Disneyevim likovima na pakiranjima pa je osmislila trik.

Općepoznato je da djecu prirodno više privlače šarene stvari s različitim likovima i oblicima, a većina proizvođača namirnica to iskorištava kako bi privukla djecu njihovim proizvodima, poput slatkiša i nezdrave hrane. Većini djece povrće je dosadno i ne žele ga jesti, ali jedna majka podijelila je svoj trik kako to promijeniti, piše metro.co.uk.

Pogledajte gdje se nalazi Hrvatska na ljestvici najzdravijih zemalja:

Jane Stine osmislila je način kako da njenoj djeci privlačnije budu voće i povrće nego slatkiši, a sve što joj je trebalo jest nekoliko naljepnica. Da bi njena djeca bila zainteresirana za voće i povrće, počela je potajno lijepiti naljepnice njihovih najdražih likova kako bi im privukla pozornost.

Foto: Facebook/RTL

Najbolji dio njezina trika je taj što djeca imaju osjećaj kao da sama biraju voće i povrće koje će kupiti, što povećava razinu povrća koje konzumiraju, jer vjeruju kako njihova hrana dolazi od Disneyevih likova. Jane je svoj trik podijelila na Facebook profilu napisavši: "Ovo je moj najbolji prijedlog za odgoj: Znate li da djeca uvijek žele slatkiše s Disneyevim likovima na pakiranjima? Samo uzmite naljepnice i počnite lijepiti. Danas imamo Winnie Pooh tikvicu, koja odlično ide uz brokulu iz Priče o igračkama."

Njezin trik oduševio je druge roditelje, a i izazvao veliku reakciju. "O moj Bože, to je toliko pametno", glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: "Ovo je roditeljstvo na novoj i genijalnoj razini." Jedan roditelj se našalio: "Sada napokon imam koristi od stotine naljepnica dinosaura koje smo morali kupiti."

Pogledajte kako pronaći odjevnu kombinaciju za samo 40 kuna:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije