Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Otvoren Grand Hotel Brioni, obnovljen s 34 milijuna eura

Luksuzni Grand Hotel Brioni otvorio svoja vrata
Foto: Grand Hotel Brioni
1/17
05.05.2022.
u 18:31

Preuređeni luksuzni pulski hotel ove godine slavi i 50 godina postojanja

Pulska turistička ponuda od danas je bogatija za luksuzni, novouređeni Grand Hotel Brioni Arena Hospitality grupe. Hotel s pogledom na Brijune ima 227 pametnih soba i apartmana, a za uređenje svake sobe odabrana su djela lokalnih umjetnika koja daju dojam da je svaka soba prava mala umjetnička rezidencija. Radi se o jednoj od ponajvećih investicija u turizam, a vrijednost detaljne obnove i uređenja iznosi više od 34 milijuna eura. Inače, ovaj poznati pulski hotel ove godine obilježava 50. godina postojanja i slovi kao jedan od predvodnika hotelijerstva u Puli i Hrvatskoj.

Ukupna površina novouređenog hotela je 21.000 kvadratni metar, a gostima je na raspolaganju i oko 27.000 kvadratnih metara eksterijera s oazama za opuštanje.

Foto: Grand Hotel Brioni

- Brijuni su svjetski atraktivna destinacija i drago nam je u čast jednog od najljepših jadranskih dragulja dočekati goste u ovom posebnom ambijentu novouređenog Grand Hotela Brioni s bogatom poviješću. Zadržali smo najbolje od prošlosti tako da je kvalitetna arhitektura i vanjska vizura hotela ostala ista, ali je hotel potpuno obnovljen. Goste čeka savršeno uživanje u luksuznom uređenju, a svaka soba opremljena je najnovijim tehnologijama. Hotel ima nekoliko konferencijskih dvorana, koje se mogu prilagođavati potrebama kongresnog turizma te različitim poslovnim i društvenim događanjima. Pružajući savršenu destinaciju za odmor, opuštanje i uživanje, ali i za korporativne potrebe, Grand Hotel Brioni će biti tijekom cijele godine otvoren. Cilj nam je tako osigurati stalan posao za svih 230 zaposlenika hotela, a planiramo još proširiti naš tim - komentira Reli Slonim, predsjednik Uprave Arena Hospitality Groupe.

Domaćini obećaju vrhunsku gastronomsku ponudu u četiri hotelska restorana, a hotel ima i bogatu Spa zonu, unutarnji bazen, hidromasažne kade i saune, te impozantni infinity bazen dugačak oko 60 metara.

- Inspiriran naslijeđem, a dizajniran za budućnost, Grand Hotel Brioni vraća svoj legendarni status 50 godina nakon prvog otvaranja. Sada je potpuno prilagođen kozmopolitima 21. stoljeća koji će uživati u luksuzu okruženom predivnom prirodom i nenadmašivim pogledom na otvoreno more i Brijune - kaže Manuela Kraljević, članica uprave i direktorica marketinga i prodaje Arena Hospitality Groupe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije