Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 godina su zajedno

'Ljubavnica nema namjeru rastati se od supruga, ali mi prijeti kad se vidim s prijateljicom'

shutterstock
24.06.2020.
u 20:16

Ne želi je ostaviti, ali njihov odnos postao je toksičan. Stoga se obratila psihoterapeutkinji Deidri za savjet.

- Ljubavnica mi je rekla da moram izabrati između nje i svoje prijateljice, dok je ona još uvijek u braku i ne planira ostaviti supruga. Zajedno smo već 12 godina, volim je i ne mogu je ostaviti. Volim provoditi vrijeme s prijateljicom, ali ona ne voli moju djevojku jer vidi kako se ponaša prema meni. Kad god se dogovorim da idem s njom van, djevojka mi prijeti da će se početi seksati sa suprugom od kojeg se nema namjeru rastati. Jako sam povrijeđena. Shvaćam da je udana, ali zar ja ne smijem imati prijatelje - ispričala je jedna žena psihoterapeutkinji Deidri, prenosi The Sun.

- Zašto ne ostavite svoju djevojku? Kontrolira vas i manipulira, a očito i uživa u tome da ste nesretni. Nije ni čudo da prijateljica ne podržava vašu vezu - ona je toksična za vas. Ponekad mislimo da nas netko voli jer nas može povrijediti na isti način na koji nas je netko povrijedio dok smo bili mladi. Ostavite je i pomozite sebi, zaslužujete puno više od nje - odgovorila joj je Deidre. 

Pogledajte zašo ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije