Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Ljetni mjeseci slobodnim Jarčevima donijet će novu ljubav

ljubav
Filip Brala/PIXSELL
05.07.2013.
u 18:00

Ulazak Jupitera u Jarčevu prirodnu sedmu kuću upućuje na potrebu za zajedništvom i osjećajem pripadanja ovog ljeta

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Vrući ljetni mjeseci samcima će donijeti novu ljubav. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu sedmu kuću ( brak) upućuje na potrebu za zajedništvom i osjećajem pripadanja, pa ćete otvorenijeg srca ulaziti u nove odnose. Oni koji su u braku neće izbjeći trzavice, no upamtite da ključ rješenja leži u iskrenoj komunikaciji.

 

Slobodni Jarci

Ovog ćete ljeta uživati u izlascima i flertu, a od mnoštva osoba koje ćete upoznati jedna će zaokupiti vašu pozornost. Između vas će vladati magnetska privlačnost, a zajednički trenuci bit će ispunjeni strašću i intenzivnim osjećajima. Iskre će frcati u srpnju, no različiti karakteri i drukčije želje primorat će vas da odlučite može li ova veza postati ozbiljnija ili se radi samo o strastvenoj pustolovini.

Ulaskom Venere u Djevicu 23. srpnja postat će vam jasnije što želite i osjećate. Bit ćete spremni na okretanje novog poglavlja, pa ćete raskinuti odnose koji vas ne zadovoljavaju i okrenuti se prema budućnosti. Kraj srpnja i prva polovina kolovoza unijet će promjene u vaš osjećajni život. Osoba koju upoznate na ljetovanju ili u kakvom društvu osvojit će vas šarmom i inteligencijom, iako će biti potpuno drukčija od vas. Vodit ćete zanimljive razgovore do dugo u noć, a osim jake privlačnosti među vama će postojati i dublja, duhovna povezanost. Imat ćete osjećaj da se možete razumjeti bez mnogo riječi. Iako ova veza možda neće preživjeti ljeto, u vama će ostaviti duboki trag.

 

Zauzeti Jarci

Ulazak Jupitera u znak Raka potkraj lipnja označava početak razdoblja u kojem će vam voljena osoba biti glavni izvor zadovoljstva, ali i frustracija. Više nego inače ovisit ćete o partneru i njegovom odobravanju, a nerijetko ćete njegove potrebe stavljati ispred svojih. Bit ćete spremni na mnoge ustupke kako biste zadržali sklad u vezi i izbjegli svađe. U srpnju nećete više moći gurati probleme pod tepih. Ako se u vama gomila nezadovoljstvo, u trenu ćete planuti i kazati stvari koje neće biti moguće povući. Pripazite da u afektu ne raskinete vezu ili napravite nešto što ćete požaliti.

Iako će boravak Marsa u Raku i dalje upućivati na bračne svađe, ulazak Venere u Djevicu 23. srpnja u vama će potaknuti želju za ljubavlju i pripadanjem. Poradite na rješavanju nesporazuma, priznajte svoje pogreške i pokažite partneru da vam je žao. Uz malo uvjeravanja, sve će vam oprostiti. Odlazite li na ljetovanje u prvoj polovini kolovoza, nova sredina preporodit će vaš odnos. Dokoličarenje na plaži, obilazak finih restorana i pokoja čaša vina pomoći će vam da se opustite i uživate u tjelesnoj strani veze, koju ste u prošlom razdoblju malo zanemarili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije