Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Liječnici su ga proglasili mrtvim, obitelj provalila u mrtvačnicu i pronašla ga živog!

U bolnicu je primljen zbog visokog tlaka, a samo par sati kasnije liječnici su ga proglasili mrtvim.
14. srpnja 2020. u 15:30 4 komentara 14031 prikaza
Foto: Facebook

Juan Jose Munoz Romero (67) primljen je u bolnicu Las Penitas u Kolumbiji zbog naglog porasta krvnog tlaka. U bolnici je bio svega sva sata kada je njegova obitelj dobila vijest od liječnika da je preminuo. No njegova obitelj nije vjerovala liječnicima pa je odlučila provaliti u mrtvačnicu i pronašla Juana - živog i pri svijesti, prenosi mirror.co.uk.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Samo nekoliko sati nakon prijavljivanja u bolnicu, liječnici su Juana proglasili mrtvim. Njegova obitelj zahtijevala je vidjeti njegovo tijelo, ali su bili odbijeni zbog prijetnje od koronavirusa, kako je otkrila njegova kćer. No kasnije, ona je provalila u bolničku mrtvačnicu, dok su liječnici bili zaokupljeni poslom, i pronašla svog oca živog i pri svijesti. Iako su je liječnici uvjeravali da je njezin otac stvarno mrtav i da ona samo vidi prirodne reakcije tijela nakon smrti, to nije bila istina.

- Moja sestra nije vjerovala liječnicima pa je uzela njegovo tijelo i odvela ga u drugu bolnicu. Svo to vrijeme u mrtvačnici je djelovalo na njega i sada boluje od ishemije - ispričao je njezin brat Martin. Ishemija ukazuje na smanjen dotok krvi kroz suženu ili komprimiranu krvnu žilu u neki organ ili dijelove tijela. Stoga je Juan Jose trenutno na liječenju u bolnici La Concepcion.

Bolnica Las Penitas niti vlasti još nisu reagirale na ovaj događaj, ali obitelj razmišlja o tužbi protiv bolnice i liječnika.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Oboljeli od koronavirusa Zajedno su proveli gotovo cijeli život, a nakon 53 godine braka, preminuli su držeći se za ruke Podijelili iskustvo Ispričali kako izgleda klinička smrt: 'Kao odgađanje alarma rano ujutro dok morate na posao...' Pratimo li ishode? Građani žele znati koje bolnice imaju najbolje ishode liječenja
Boris Rogoznica
REKAO DA JE NE POZNAJE
Boris konačno progovorio o aferi: 'Žao mi je što sam povrijedio najmilije'
Tri dana Zagreba i okolice za obitelj
IZLETI
Tri dana Zagreba i okolice za obitelj: Lovite tartufe, doznajte sve o legendarnim coprnicama i zmajevima te špiljskom nakitu
  • Odisej22:

    Boluje od ishemije nakon boravka u mrtvačnici? Boluje od tlaka i odjednom sužene krvne žile? Jel ovo scenarij za novu latino blesavoću?

  • PrimoracRi:

    Isto tako i Cinco. Umra ali je živ. Sretno.

  • drazen.muhvic:

    Da su tako Ješuu na vrijeme pronašli dok nije nekamo odlutao danas bi sve bilo drugačije...