Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovativan nakit

Lida Hamar Paladin postala zaštitno lice za unikatan nakit 2Rare design

Nakit 2Rare design i Lida Hamar Paladin
Foto: Promo
1/2
12.09.2017.
u 11:01

Brend kao ideja nastala je iz dugogodišnjeg prijateljstva dvoje kulturnjaka – kreativaca iz Zadra, Frane Šunića i Nene Ninčević Mandić.

Lida Hamar Paladin direktorica je hrvatske agencije Hamar Media koja djeluje u području marketinga, promocije i odnosa s javnošću, a iskustvo koje je Lida stjecala kroz mnogobrojne projekte, festivale, koncerte, turneje i evente, primjenjuje i u osmišljavanju i realiziranju vlastitih projekata agencije, a nedavno je postala i zaštitno lice za poseban i unikatan nakit 2Rare design. 

"To je jedna od novijih suradnji kojoj se kao svaka žena posebno veselim, a i guštam jer se radi o divnim ljudima koji to rade iz ljubavi, a pri tom im ideja ne nedostaje. Jako mi je drago što su u meni prepoznali tu ženu odvažnog karaktera te odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Na suradnju sam pristala jer za svoj brend koriste ključne riječi poput – odvažna, posebna, odlučna, odvažno, unikatno, kreativno, izazov, sve ono na čemu ja temeljim svoj posao. Tako da to je bio idealan spoj", istaknula je Hamar Paladin. 

Foto: Promo

Radi se o posebnom, inovativnom i unikatnom nakitu i ostalim modnim dodacima za žene odvažnog karaktera. Brend kao ideja nastala je iz dugogodišnjeg prijateljstva dvoje kulturnjaka – kreativaca iz Zadra, Frane Šunića i Nene Ninčević Mandić. Frane Šunić je nagrađeni umjetnik i kreativac za inovativne proizvode u Zadru. Nakit je izrađen od bakra i aluminija koji se kombinira s modernim dizajnom te suvremenom i tradicionalnom tehnikom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije