Naslovnica Showbiz Estrada

Lijepa kći Tončija Huljića okušala se i u ulozi modela

Hana Huljić postala je zaštitno lice nakita ELKANA s detaljima rimskog stakla starog dvije tisuće godina
24. studenoga 2016. u 16:00 4 komentara 4426 prikaza
Hana Huljić
Foto: John Pavlish
Pogledajte galeriju 1/4

Glazbeni talent Hana Huljić pokazala nam je kroz suradnju s Petrom Grašom i Maksimom Mrvicom, a sada je lijepa kći Tončija Huljića otkrila da se dobro snalazi i u ulozi modela. Naime, Hana je postala zaštitno lice kolekcije nakita Elkana, s detaljima rimskog stakla starog dvije tisuće godina. 

Riječ je o limitiranoj kolekciji nakita pod nazivom: ''Gdje istok susreće zapad'' iznimne povijesne i umjetničke vrijednosti, koji će biti predstavljen na izložbi u zagrebačkom Hotelu Palace od 1. do 23. prosinca. 

06.04.2016., Zagreb - U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, pjevac i skladatelj Petar Graso promovirao novi singl, Srce za vodica.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL Suradnja s Hanom Huljić Trebao mi je netko nadareniji od mene

– Kako je riječ o jedinstvenom nakitu koji predstavlja dio povijesti, uistinu mi je čast što sam upravo ja odabrana kao zaštitno lice kampanje, pa mi tako ni uloga modela nije teško pala jer sam se potpuno povezala s ovim posebnim komadima povijesti – opisala je mlada kompozitorica Hana Huljić svoje dojmove sa snimanja.

Izložba će biti otvorena od 1. do 23.prosinca u Hotelu Palace, Trg Josipa Jurja Strossmayera 10, a ulaz je za sve slobodan.

Elipso