Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znakovi

Ladica za čarape vam je u neredu? Doznajte što vaš dom "govori" o vama

Dom
Getty Images
15.01.2019.
u 12:04

I "najčišćim" osobama katkada promakne ono što se nalazi ispod kreveta, daleko od očiju.

Držati dom savršeno čistim i organiziranim ne ide svima od ruke. Čak i kod najorganiziranijih osoba, pronaći će se neki kutak koji je u neredu, makar i kreativnom. Koji dio vašeg doma je takav i što prostor u kojem živite govori o vama? Doznajte...

Ladica s čarapama

Istraživanje je pokazalo da su osobe kojima su čarape samo nabacane u ladicu zapravo uredne i imaju smisao za detalje. Stručnjaci tvrde da takve osobe da svoje vrijeme radije troše na organizaciju bitnijih stvari u životu od ladice s čarapama.

Kuhinja

Šanse da ste pustolov velike su. Nered u kuhinji obično podrazumijeva otvorene kuharice ostavljene okolo i brojne bočice začina koji se rijetko koriste. To je znak da ste otvoreni prema novim iskustvima.

Ispod kreveta

I "najčišćim" osobama katkada promakne ono što se nalazi ispod kreveta, daleko od očiju. Ako niste među takvima pa se ovako nešto vama ne može dogoditi, vjerojatno ste opsesivna i anksiozna osoba. Stručnjaci smatraju da što ste više anksiozni, to više nastojite kontrolirati okolinu.

Ukrasne jastučnice

Ako birate jastučnice za vaše jastuke s prugama, to je znak da ste vjerojatno jako samopouzdana osoba i ne bojite se toga što će drugi ljudi misliti ili reći. Ako su vaš izbor točkice, to pokazuje vašu smiješnu stranu, jastučnice s likovima životinja pokazuju da ste kreativni. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Shannorina
Shannorina
00:46 16.01.2019.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije