Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije zadovoljna

Kupio joj skupi zaručnički prsten, a ona mu 'zahvalila' sramoćenjem na društvenim mrežama

shutterstock
07.05.2020.
u 16:45

Iako je sretna sa svojim zaručnikom, pitala ga je da vrati prsten zbog njegove cijene. Smatra da postoje puno pametnije stvari na koje može potrošiti novac.

Zaručnički prsten trebao bi biti poseban i jedinstven, ali većina ljudi smatra da postoji određena cjenovna granica koja se ne prelazi. Jedna žena podijelila je mišljenja korisnika na društvenim mrežama jer je vratila svoj prsten zaručniku, nakon što je otkrila koliko je koštao, prenosi mirror.co.uk.

Svoju priču podijelila je na Redditu gdje je otkrila kako je sretna sa svojim zaručnikom, ali nije mogla podnijeti cijenu prstena te je htjela da ga on vrati i uzme neki drugi. Ipak misli da nije ispala poštena pa je pitala korisnike društvenih mreža za savjet. 

Pogledajte što klinci misle da je ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni:

Ovaj par zajedno je već tri godine, a nedavno je njezin dečko pripremio posebno iznenađenje za nju, skuhao joj večeru te je zaprosio. Ona je, naravno, pristala i stavila prsten na ruku, za koji je sama rekla da je apsolutno predivan. Budući da je bio iznimno velik, pitala ga je koliko je koštao. Njezin zaručnik priznao je da je koštao 20 tisuća dolara, oko 140 tisuća kuna. 

“Nisam znala što reći. To je nevjerojatno velik iznos da se potroši na prsten. Postoji nepisano pravilo da bi prsten trebao koštati dvije mjesečne plaće, što za njega i je tako, ali stvarno je glupo potrošiti toliko novca na prsten”, napisala je. Iako je sretna što je htio kupiti nešto toliko vrijedno, njegov postupak istovremeno smatra neodgovornim. 

“Nemojte me krivo shvatiti, presretna sam, ali ovo je stvarno smiješno. On nije milijarder, postoje bolje i pametnije stvari na koje on može potrošiti novac. Vratila sam mu prsten kako bi on vratio svoje novac, ali me odbio i cijeli dan je potišten, sigurno zbog toga, napisala je.

Mišljenja na njezinu priču bila su podijeljena. “To je 20 tisuća dolara koje ste mogli potrošiti na vjenčanje ili na kuću”, glasio je jedan komentar. “Razumijem te u potpunosti i ja bih se tako osjećala, ali on se potrudio da sve bude posebno. Ako ti se ne sviđa, reci mu to iskreno”, komentirala je jedna korisnica. “Kupio ti je poklon, a ti si mu pljunula u lice. Da, razumijem da je tužan”, komentirala je jedna korisnica koja se nije složila s njezinim postupkom. “To je trebao biti predivan trenutak, a ti si ga uništila s pitanjem o cijeni. Ponekad treba samo uživati u trenutku”, složila se druga korisnica.

Pogledajte kako su ove zaruke brzo pošle po zlu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kalladin
Kalladin
17:41 07.05.2020.

🤮 članku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije