Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspješan pokušaj

Kupio je 'nevidljivo' odijelo da se ne vidi na Zoom sastancima zaručnice, ali nije ispalo kako je zamislio

TikTok/tailoredbits
16.04.2021.
u 15:24

Riječ je o tehnologiji koja koristi mrežu nanoskopskih aluminijskih štapića koji kreiraju živopisne boje, dok istovremeno polariziraju svjetlost i tako osobu koja ga nosi učine 'nevidljivom' na ekranima

Pandemiju i rad od kuće obilježili su, između ostalog, i Zoom pozivi, a kad vam kuhinja ili dnevna soba postanu ured, ukućani su na stalnom oprezu da ne postanu slučajne zvijezde vašeg video sastanka. 

Jedan je čovjek mislio da je napokon pronašao domišljato rješenje za taj problem, odijelo koje će ga učiniti nevidljivim dok mu je zaručnica na Zoomu, ali to nije baš ispalo kako je zamislio...

U svojoj objavi TikTok korisnik pod imenom @tailoredbits objašnjava kako je 'nevidljivo odijelo kupio da više zaručnici ne 'upada' u kadar dok je ona na video sastancima.

@tailoredbits

Flawless execution. #fyp #foryou #wfh #zoom #workfromhome

♬ original sound - tailoredbits

U videu se vidi kako ona s nekim priča preko kamere svog kompjutera, a on iza nje sramežljivo hoda u jednodijelnom zelenom kostimu i nosi šalicu kave - i na nekoliko sekundi samo djelomično 'nestane', pa se opet pojavi.

Odijelo mu je naime samo djelomično 'radilo', a riječ je o tehnologiji koja koristi mrežu nanoskopskih aluminijskih štapića koji kreiraju živopisne boje, dok istovremeno polariziraju svjetlost i tako osobu koja ga nosi učine 'nevidljivom' na ekranima. 

U iduće tri godine elektrokemijska zaštita bankomata

1/2

- 'Besprijekorno napravljeno' - napisao je korisnik u naslovu ovog videa koji je brzo postao viralan; pogledan je naime više od 30 milijuna puta i prikupio preko šest milijuna lajkova.

Tisuće su ljudi komentirale snimku, a složili su se da je 'svaki put kad se pogleda još smješnije'. 

- Haha, pa ovako još više privlači pažnju - napisao je jedan korisnik, dok su neki komentirali i kako je ona smirena, kao da je sa svojim zaručnikom navikla na ovakve situacije i 'slučajne nezgode'.

- Nitko ne zna da si tu, pssst - poručila je jedna korisnica nevidljivom muškarcu u jednodijelnom kričavo zelenom odijelu, prenosi Mirror.

Farmer savjetuje kako čuvati jaja da bi duže bila svježa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije