Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno!

Kupila je nove hlače za posao, a u džepu je dočekalo neugodno iznenađenje

shutterstock
14.08.2021.
u 07:00

Dvadesetogodišnja Payton Wilson hlače je kupila u Walmartu, koji je poznat po niskim cijenama

Payton iz Washingtona bila je na poslu, kad je primijetila da ima nešto u džepu hlača, ali budući da ih je tad nosila prvi put, znala je da ne može biti ništa njeno.

Zato se još više zgrozila kad je iz džepa izvukla krvavi tampon. Bio je umotan u komad papira istrgnut iz školske bilježnice...

Ono kad muškarac pametuje ženama: Dovoljno vam je 7 tampona tijekom mjesečnice...

1/1

 

– Pogledala sam u džep i vidjela komad papira. Prvo sam pomislila kako je riječ o poruci, ali kada sam odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Tko bi normalan to učinio?! – rekla je.

Zanimljiva slučajnost je da Payton radi u laboratoriju gdje se analizira krv pa je zbog pravila sigurnosti već na rukama imala gumene rukavice i s time smanjila mogućnost eventualne zaraze.  

- Uvijek prije nošenja operem nove hlače, a od sada ću sigurno pregledavati i sve džepove – zaključila je za The Sun,

Bratići iz Francuske Benjamin i Julien zaljubili su se u Hrvatsku i ovdje preselili: "Hrvati misle da lažemo, da smo špijuni ili da smo ludi! Hrvatska je predivna i sviđa nam se što je sve 'laganini'!"

Ključne riječi

Komentara 10

BO
bolnaistina
19:13 14.08.2021.

Pa to je stara priča preko godine dana.

MI
mislimdakleznam
15:52 14.08.2021.

Pa zar je ovo za članak !? Neugodno je, ali svakom se to može desiti. Dobro 😃 ne baš tampon. Ali ljudi isprobavaju robu, a ima nas svakakvih. Ponavljam, je neugodno, ali ovo nije tema za ozbiljan list. Ili list nije ozbiljan!? 😎

TU
turbolet
08:40 15.08.2021.

Ovakve kvalitetne zanimljivosti trebalo bi biti učestalije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije