Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodir s realnošću

Kukala što je ostala bez posla: Osim snimanja seksi fotki, ja nemam drugih talenata

tiktok
08.05.2020.
u 11:30

Smatra da je i njezino zanimanje ono bez kojega se ne može te da bi trebala dobiti pomoć zbog nedostatka prihoda. Korisnici društvenih mreža oštro su joj odbrusili i spustili je na zemlju.

Pandemija koronavirusa diljem svijeta ostavila je trag i velik broj ljudi bez posla i prihoda. Dok su neki prihvatili svoju sudbinu i na razne načine pokušavaju održati život normalnim, drugi su pak teško prihvatili ovu činjenicu i ne znaju kako se nositi s njom. Oni koji zarađuju preko interneta češće trenutno nemaju problema s prihodima, ali nije svima tako, prenosi mirror.co.uk. Jedna influencerica požalila se na svoje probleme na društvenim mrežama nadajući se podršci, no dogodilo se suprotno.

Billie Beever na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem plače jer je izgubila nekoliko pratitelja na stranici OnlyFans. Ova stranica dopušta ljudima da razmjenjuju sadržaj za novac te često služi za razmjenu golih slikea, kao što je to bilo i u njezinom slučaju. No, u ovom videu Billie se žali kako pad broja njezinih pratitelja znači da ona više neće moći plaćati stanarinu, što ju je natjeralo u plač. 

@billiebeever

I’m an essential worker to.... its a tough time for everyone right now ..... even s3x workers ##fyp ##coronavirus

♬ original sound - billiebeever

“Gubim pratitelje na OnlyFans stranici, mojem glavnom izvoru prihoda, što znači da si neću moći priuštiti stanarinu. I da nađem posao, što bih trebala raditi, otići u striptiz klub? Ionako su svi zatvoreni. Nemam ništa drugo, nemam nikakav talent. Ne znam plesati ni pjevati. Ne znam ništa, ne znam što da radim sada”, ispričala je Billie u svom videu.

Iako je tražila podršku, dogodilo joj se suočavanje sa stvarnošću. “Ne želim se veseliti nečijoj nesreći, ali drago mi je da si shvatila da nemaš nikakvih talenata”, napisala je jedna korisnica. “Pridruži se svima nama i odi slagati police negdje. Napravi nešto dobro za zajednicu”, glasio je drugi komentar. “Vi niste radnici bez kojih se ne može, u zabludi si. Pronađi normalan posao”, napisali su joj između ostaloga.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:47 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije