Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"manje će boljeti"

Je li ovo najgluplja izjava? Influencerica savjetovala ženama da piju vlastitu menstruaciju

youtube
16.04.2020.
u 15:30

Kaže da ona to nije probala, ali je čula da je dobro.

Švedska influencerica i pjevačica Bianca Ingrosso koja ima više od milijun pratitelja na Instagramu odgovarala je na pitanja pratitelja u YouTube videu. Ljudima je dala nekoliko savjeta kako smanjiti menstrualne bolove i smanjiti trajanje krvarenja. Jedan od njih je krajnje bizaran, piše LADBible.

Rekla je kako ona to nije probala, ali kako zna da mnogi piju vlastitu menstruaciju kako bi si olakšali. "Možete smanjiti kavu, šećer, alkohol i uvesti laganu fizičku aktivnost kako bi smanjili bolove. Zadnji savjet sam čula, nisam probala. Puno žena pije svoju mjesečnicu kako bi ona što prije završila i kako bi vratile sve vitamine koje gube krvarenjem."

Kako pravilno prati ruke, pogledajte u videu:

Ovo je, naravno, potpuno netočno. Ne postoje nikakvi znanstveni dokazi.

Očekivano, pratitelji su zgroženi da je tako nešto objavila. "Piti mokraću da se riješimo upale mjehura? Pojesti vlastiti izmet da se riješimo probavnih smetnji? Što mislite ljudi, mogu li uspješno postati influencer?", pitala je jedna osoba u komentarima, a drugi se se vrlo brzo složili da je to najgluplja stvar koju su ikada čuli.

Komentara 1

KB
kbr
14:32 08.05.2020.

ne kužim tko su ti koji prate ove tuke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije